Videocheck

Wat is een videocheck:

Ford-monteurs filmen tijdens APK en onderhoudsbeurt hun bevindingen over het voertuig. U wordt worden via een video duidelijk geïnformeerd over eventuele aandachtspunten

Transparant

Wat doet de monteur van Dekkerautogroep tijdens een APK of onderhoudsbeurt aan de auto? Welke aandachtspunten komt hij tegen? En wat raadt hij de klant aan om te vervangen? jij kan dat vanaf nu duidelijk zien en horen via de Ford Video Check. Door middel van een persoonlijke online video geeft een Ford-monteur op een eenvoudige manier uitleg over de status van jouw voertuig.

Ford onderhoud en APK

Bij Dekkerautogroep worden zowel personenauto’s als bedrijfswagens, onderhouden door goed opgeleide monteurs. Zo voldoen wij altijd aan de hoogste technische- en kwaliteitsstandaarden. Bij een APK wordt het voertuig getest op verkeersveiligheid, uitstoot en documentatie.

Transparant

Onderhoud aan een auto of bedrijfswagen kon vroeger wel eens ondoorzichtig zijn. Jij rijdt bijvoorbeeld met jouw prima werkende auto naar een Forddealer, waar opeens blijkt dat er bijvoorbeeld koelvloeistof lekt, er niet meer voldoende profiel op de banden zit of een voorveer is gebroken. Als klant moet je er dan op vertrouwen dat de monteur de waarheid spreekt wanneer hij aan de telefoon uitlegt wat er aan de hand is. Immers, de gemiddelde automobilist heeft vaak wel enig verstand van auto’s, maar is natuurlijk geen expert.

 

Prijsopgave

  • Zelfs wanneer alles in orde is sturen wij een video omdat we je graag willen informeren over de staat van jouw Ford.
  • Bij eventueel onderhoud en/of reparatie advies ontvang je naast de video een bericht met de prijsopgave. Onze service adviseur neemt vervolgens contact met je op om het advies toe te lichten en vragen te beantwoorden.
  • De geadviseerde werkzaamheden worden alleen uitgevoerd na jouw toestemming. Met Ford Video Check weet je precies waar je aan toe bent en heb jij altijd de controle!

Online video advies

Met de Ford Video Check heeft Ford met Dekkerautogroep daar nu wat op gevonden. Zowel bij een APK als een onderhoudsbeurt filmt de monteur wat hij tegenkomt en legt daarbij op een eenvoudige manier uit wat mogelijke aandachtspunten zijn en wat eraan gedaan kan worden. Zijn de remschijven bijvoorbeeld nog net dik genoeg, maar houdt het niet over? Dan toont de monteur dat aan met een meetinstrument en geeft hij een advies aan u.

Persoonlijk advies op maat

Als de video klaar is, wordt deze via e-mail met de Ford-rijder gedeeld. Die wordt zo op een volledig transparante manier geïnformeerd over de status van zijn auto en kan daarna wel of niet akkoord gaan met het geadviseerde onderhoud. Bij Ford krijgen klanten dus persoonlijk advies. Ze zien precies welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, waarom én wat het gaat kosten. Zo worden er geen reperaties uitgevoerd zonder toestemming van jou. Ook ontvang je na de APK een overzichtelijk keuringsrapport met daarin reparatie-, afkeur- en adviespunten.
Wil jij ook een Videocheck ontvangen in je mailbox?
Maak dan gauw een afspraak met het Klantencontactcentrum, via de telefoon: 088-1800300 of online:

https://www.dekkerautogroep.nl/onderhoud/werkplaatsafspraak-maken

   
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact