Economy Service

Economy Service is onderhoud voor de laagste prijs, speciaal ontwikkeld voor uw Ford van vijf jaar of ouder.
Regelmatig onderhoud is van groot belang om jouw Ford in topconditie te houden. Hiermee bespaar je duurdere reparatiekosten en kan je veilig op weg. Bij Ford kan je kiezen tussen Economy Service en Ford Onderhoud. Economy Service is een servicebeurt voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 229,-. Economy Service is er voor alle Fords. Ford Economy Service gaat over vertrouwen, gemak en prijs transparantie

APK
De APK is een wettelijk verplichte keuring voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud). Uw Ford moet altijd vóór de APK vervaldatum worden gekeurd. Een Economy Service APK kost altijd € 39,00 all-in en wordt in ongeveer één anderhalf uur uitgevoerd.

Banden
Banden zijn het enige contact tussen uw Ford en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden bevorderen uw veiligheid op de weg en zorgen voor een verminderd brandstofverbruik.

Vervangingen en reparaties
Om uw Ford in topconditie te houden, zijn vervangingen en reparaties soms noodzakelijk. Economy Service biedt u een breed assortiment aan vervangingen en reparaties voor lage all-in prijzen. Hierdoor komt u achteraf nooit voor vervelende verassingen te staan.

Diverse voordelen bij onderhoud aan je Ford

Bij Dekkerautogroep krijg je als ANWB-lid een aantal extra’s als je Ford Onderhoud of Economy Service laat uitvoeren. Zo wordt gratis de ruitensproeiervloeistof bijgevuld, je airco kosteloos gecontroleerd en wordt je Ford gratis gewassen. Daarnaast ontvang je ook nog € 25,- korting op accessoires (bij een minimale besteding van € 100,- op accessoires).
Deze voordelen kun je op vertoon van je lidmaatschapspas verzilveren bij een van onze vestigingen. U kunt bij een van onze 7 vestigingen langs komen voor een afspraak, maar het is ook mogelijk om online een afspraak te plannen bij ons. 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact