Seizoenacties

Welcome Home Weken van 2 september t/m 11 oktober:

Aanbiedingen tijdens de Welcome Home Weken:

Check

Tijdens de Ford Motorcraft Welcome Check controleren wij jouw auto op maar liefst 18 punten , o.a. motor, verlichting, remmen, onderstel, ruitenwissers, banden, interieur, elektrische installatie, infotainment, carrosserie(schade) én maken wij samen met jou een proefrit om jouw auto nog beter te leren kennen. Voor slecht € 49,- brengen we de complete technische staat van de auto in kaart en krijgt je een toekomstig onderhoudsadvies.

 Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en ben je verzekerd van vele veilige kilometers. Na het uitvoeren van de Ford Motorcraft Welcome Check ontvangt je ook nog eens € 39,- korting op uw volgende beurt.

Maak een afspraak voor deze Ford Motorcraft Service en ontvang een gratis set ruitenwissers kado!

Ford Motorcraft Service is Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal voor Fords van vijf jaar of ouder. Tijdens de Welcome Home Weken kunnen klanten van Dekkerautogroep, dat zelf ervaren en heet hen van harte welkom in zijn werkplaats. Daar kunnen Ford-rijders tegelijkertijd profiteren van een aantal aantrekkelijke aanbiedingen.

Wanneer je tijdens  de Welcome Home Weken naar de werkplaats komt, profiteer je van  extra scherpe tarieven voor Ford Motorcraft Service. Tijdens de actieperiode van 2 september tot en met 11 oktober kost Ford Motorcraft Service voor een Ford van vijf jaar of ouder slechts € 155,- incl. btw. en voor bedrijfswagens slechts € 199,- (exclusief BTW).

 

 

 

Ford Video Check

Onze monteurs filmen tijdens de  onderhoudsbeurt hun bevindingen over jouw auto.  Je wordt via een video duidelijk geïnformeerd over eventuele aandachtspunten via de mail.

Transparant

Wat doet de monteur van Dekkerautogroep tijdens een APK of onderhoudsbeurt aan de auto? Welke aandachtspunten komt hij tegen? En wat raadt hij de klant aan om te vervangen? jij kan dat vanaf nu duidelijk zien en horen via de Ford Video Check. Door middel van een persoonlijke online video geeft een Ford-monteur op een eenvoudige manier uitleg over de status van jouw voertuig.

 

Een afspraak voor de Ford Motorcraft Service Welcome Home Weken is online zo gemaakt via de online werkplaatsplanner.

 

De Ford Motorcraft Welcome Check

 

Heeft u een Ford occasion gekocht, maar niet bij een officiële Ford dealer? Kom dan langs voor een Welcome Checkde Ford occasion controle.

Winterinspectie

Dekkerautogroep organiseert elke 3e zaterdag van November  het  jaarlijkse  terugkerende Ford Inspectiedag.

Op deze zaterdag bieden wij in wintersfeer erwtensoep, chocolademelk, koffie en thee aan en hebben wij Verkoop, Service en Accessoires acties.

 Tijdens de Ford Winterinspectiedag wordt de auto gratis gecontroleerd op achttien zeer belangrijke veiligheidsonderdelen, waaronder de verlichting, de accu, de ruitenwissers en de banden. Tevens worden de remblokken, de vitale onderdelen van het koelsysteem, de waterslangen en de werking van de ruitensproeiers gecontroleerd.

Dekkerautogroep heeft voor de wintersporter typische  winteraccessoires, zoals skibox, dakdragers, sneeuwkettingen en winterbanden. Maar ook met veiligheidsaccessoires, die verplicht of aanbevolen kunnen zijn in de diverse Europese landen, zoals een veiligheidshesje,  gevarendriehoek, reservelampjes en een EHBO set 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact