Seizoenacties

Diverse seizoenacties

Dekkerautogroep biedt diverse seizoenacties aan.  Voor lopende acties en vragen kan je terecht bij het Klanten Contact Centrum.

Zomerinspectie.

Veilig op weg met de auto op vakantie.  Voor het vertrek hebben wij voor jouw auto een Zomerinspectie waarin  11 vitale onderdelen worden gecontroleerd,  waaronder  het koelsysteem,  de waterslangen,  de V-snaren,  de banden, de ruitenwisserbladen,  de accu  en de remblokken.  Ook worden het oliepeil  en de verlichting gecontroleerd, evenals de trekhaakaansluiting zodat de vakantieganger zorgeloos met de caravan op vakantie kan.

Winterinspectie

Dekkerautogroep organiseert elke 3e zaterdag van November  het  jaarlijkse  terugkerende Ford Inspectiedag.

Op deze zaterdag bieden wij in wintersfeer erwtensoep, chocolademelk, koffie en thee aan en hebben wij Verkoop, Service en Accessoires acties.

 Tijdens de Ford Winterinspectiedag wordt de auto gratis gecontroleerd op achttien zeer belangrijke veiligheidsonderdelen, waaronder de verlichting, de accu, de ruitenwissers en de banden. Tevens worden de remblokken, de vitale onderdelen van het koelsysteem, de waterslangen en de werking van de ruitensproeiers gecontroleerd.

Dekkerautogroep heeft voor de wintersporter typische  winteraccessoires, zoals skibox, dakdragers, sneeuwkettingen en winterbanden. Maar ook met veiligheidsaccessoires, die verplicht of aanbevolen kunnen zijn in de diverse Europese landen, zoals een veiligheidshesje,  gevarendriehoek, reservelampjes en een EHBO set 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten