Seizoenacties

Seizoensacties

Elk seizoen hebben wij bij Dekkerautogroep wel acties, soms afhankelijk van het weer, soms afhankelijk van  milieumaatregelen maar ook spontane acties willen wij vermelden.
Houdt daarom onze actiepagina in de gaten, zo voorkom je dat je een actie misloopt.

Jouw Ford bij ons in onderhoud, terwijl jij thuis kan blijven

Heb jij een afspraak gemaakt voor onderhoud aan je Ford, of moet je dat nog doen, maar je wil eigelijk  liever thuis blijven?

Bij ons staat de gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop en om het risico op verspreiding van COVID-19 zo veel mogelijk te vermijden. Dankzij PickUp&Clean kan je met je auto bij ons terecht voor service of onderhoud.
Met PickUp&Clean bieden wij een oplossing om op een verantwoorde manier onderhoud en service mogelijk te maken.

De PickUp&Clean bestaat uit een gratis haal- en brengservice van de auto, sleuteloverdracht op locatie en wij doen voor jou een  Ford Video Check. Zo kunnen wij goed voor jou én je auto blijven zorgen.

De sleuteloverdracht kan op iedere locatie, bijvoorbeeld thuis of op het werk. Voor mensen met vitale beroepen een ideale uitkomst; de auto kan worden opgehaald op het werk en daar, na de service beurt, ook weer worden afgeleverd. Of juist tijdens de schaarse momenten van rust, kan de auto thuis worden opgehaald en afgeleverd en hoeft je geen tijd te besteden aan een rit naar de dealer.

Dankzij Ford Video Check kan je op ieder moment worden ingelicht over de status van de auto. Zo wordt je via een video, gemaakt door de Ford-monteur, op de hoogte gesteld over de status van de auto. Op deze manier blijft het contact toch persoonlijk. 

 

 

#blijf thuis

Aircocheck en reiniging voor 29,= EURO

 De airconditioning regelt het klimaat in de auto, zorgt voor een gezonde lucht en voorkomt beslagen ramen. Geadviseerd wordt jouw airconditioning elk  jaar te laten controleren om een goede werking te behouden. Een airco verliest per jaar zo'n 10% koelmiddel. Als je het koelmiddel te laat bijvult, kan de compressor kapotgaan. De kosten kunnen dan aardig oplopen.
Laat dus je airco regelmatig nakijken, en zo nodig reinigen en/of bijvullen.
Zo houd je je airco in topconditie.
Een slecht werkende airconditioning heeft een negatief effect op het brandstofverbruik.

Wil je ook zuivere lucht en frisheid  in je Ford? Laat dan je airco checken en tevens reinigen. We controleren hem op alle essentiële punten. Zo voorkom je dat hij kapot gaat en ga je lekker fris de lente in.

Een goed werkende airco is niet alleen comfortabel, het is ook gezonder. Het verzekert je van een constante aangename temperatuur en voorkomt verkoudheid en allergieën. Bovendien zorgt het ervoor dat je ramen niet beslaan. Een slecht werkende airco kan niet alleen schade en onnodige kosten veroorzaken, maar heeft ook een negatief effect op je brandstofverbruik.

Wacht dus niet te lang en kom langs voor een airco servicebeurt of laat eerst een aircocheck met reiniging uitvoeren.

 

Lente-inspectie

 

 

Lente Inspectie Nu slechts €29,-
Het is weer lente! We kunnen niet wachten tot we weer op pad kunnen. Bereid je alvast goed voor. Jouw Ford is na lang stilstaan vast toe aan een controle. En wat dacht je van een schone airco en verse filters?

Laat jouw Ford controleren door onze specialisten. Voor slechts € 29,- lopen zij hem na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Een prettig idee, met alle kilometers voor de boeg.

uploads/images/hero-retina.jpg 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact