Seizoenacties

Elk seizoen hebben wij bij Dekkerautogroep wel acties, soms afhankelijk van het weer, soms afhankelijk van  milieumaatregelen maar ook spontane acties willen wij vermelden.
Houdt daarom onze actiepagina in de gaten, zo voorkom je dat je een actie misloopt.

Kom langs voor een voorjaar/ zomer inspectie

Lentecheck € 29,-


Waarschijnlijk ben jij klaar voor de lente maar is jouw Ford dat ook? Want of je weer naar kantoor gaat of thuiswerkt: je moet op hem kunnen vertrouwen zodra je de weg opgaat. Helemaal als je er straks  op vakantie gaat. Kom daarom eerst even langs voor een Ford lentecheck.

Kom langs voor een afspraak
Maak online een afspraak op https://www.dekkerautogroep.nl/Onderhoud/werkplaatsafspraak-maken
of telefonisch via: 088-1800300. Ook voor al je vragen!

 

 

Is jouw accu nog optimaal?

Je moet altijd op je accu kunnen vertrouwen voor een goede start. En langs de weg staat met een kapotte accu wil je zeker niet.
Laat daarom even z’n conditie controleren.


Kom langs voor een afspraak
Maak online een afspraak op https://www.dekkerautogroep.nl/Onderhoud/werkplaatsafspraak-maken
of telefonisch via: 088-1800300. Ook voor al je vragen!

accu

Aircocheck en reiniging voor € 29,=

 

De airconditioning regelt het klimaat in de auto, zorgt voor een gezonde lucht en voorkomt beslagen ramen.
Geadviseerd wordt jouw airconditioning elk  jaar te laten controleren om een goede werking te behouden. Een airco verliest per jaar zo'n 10% koelmiddel. Als je het koelmiddel te laat bijvult, kan de compressor kapotgaan. De kosten kunnen dan aardig oplopen.
Laat dus je airco regelmatig nakijken, en zo nodig reinigen en/of bijvullen.

Een goed werkende airco is niet alleen comfortabel, het is ook gezonder. Het verzekert je van een constante aangename temperatuur en voorkomt verkoudheid en allergieën. Bovendien zorgt het ervoor dat je ramen niet beslaan. Een slecht werkende airco kan niet alleen schade en onnodige kosten veroorzaken, maar heeft ook een negatief effect op je brandstofverbruik.

Wacht dus niet te lang en kom langs voor een airco servicebeurt of laat eerst een aircocheck met reiniging uitvoeren.Maak online een afspraak op https://www.dekkerautogroep.nl/Onderhoud/werkplaatsafspraak-maken

 

Nieuwe Ruitenwissers

Regen, modder, stof, insecten… jouw voorruit vangt het allemaal op, terwijl jij zicht op de weg moet houden. Daarom zijn goed werkende ruitenwissers essentieel voor een comfortabele en veilige rit. Dus verzeker je van goed zicht in alle weersomstandigheden: zorg dat je ruitenwissers in goede conditie zijn door ze jaarlijks te vervangen. Dan ga je veilig de weg op.

Nieuwe ruitenwissers al vanaf € 29,-
Onze ruitenwissers zijn speciaal voor jouw Ford geselecteerd, zodat ze naadloos op de ruit aansluiten. Je hebt al nieuwe Ford Economy ruitenwissers vanaf € 29,- en ze zijn zo gemonteerd.

Kom langs voor een afspraak
Maak online een afspraak op https://www.dekkerautogroep.nl/Onderhoud/werkplaatsafspraak-maken
of telefonisch via: 088-1800300. Ook voor al je vragen!

Bandenwissel

Zomerbanden presteren optimaal in de periode vanaf maart tot en met oktober. Winterbanden zijn geoptimaliseerd voor alle overige maanden. Hoe belangrijk is het precies om uw banden tussentijds te verwisselen?  Het antwoord op deze vraag is simpel, namelijk: erg belangrijk. Bij temperaturen lager dan zeven graden bieden winterbanden beduidend meer grip op het wegdek dan zomerbanden.
Maak nu een afspraak om banden om te wisselen  : https://www.dekkerautogroep.nl/Onderhoud/werkplaatsafspraak-maken 

 

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact