Ford Options

 

Hoe werkt het?

Elke twee of drie jaar een nieuwe Ford rijden? Dat kan met Ford Options. Dit plan is ideaal voor klanten die hun auto vaker wensen in te ruilen voor een nieuwe en die aan het einde van de contractperiode zekerheid wensen van een gegarandeerde minimumwaarde.

Alles in één keer geregeld via Dekkerautogroep, makkelijker kan niet! 

Uw maatwerk, onze uitdaging!

Ford Options werkt zo. Bij aankoop van uw auto stelt Ford de gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde waarde lost u tijdens de looptijd niet af. U betaalt alleen het verschil, in maandelijkse termijnen plus een vast rentepercentage. Dat maakt Options zo voordelig. Met Ford Options lost u dus alleen af wat u gebruikt. En met een eventuele aanbetaling en uw kilometrage beïnvloedt u zelf uw maandbedrag. Aan het eind heeft u de keus uit drie opties. Volop keuzevrijheid dus.

Uw Ford inruilen voor een nieuwe
Een van de aantrekkelijke mogelijkheden van Options is dat u uw 2 of 3 jaar oude Ford weer kunt inruilen voor een nieuwe. Zo rijdt u weer in het nieuwste model, met 2 jaar fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten. Is uw Ford straks meer waard dan de minimaal gegarandeerde restwaarde (TGMW)? Dan krijgt u het verschil van ons terug. Dat bedrag kunt u dan bijvoorbeeld weer gebruiken als aanbetaling op uw volgende auto.

Uw Ford teruggeven
U hoeft verder niets meer te betalen als de conditie van uw auto en kilometrage volgens afspraak zijn. Door de restwaarde garantie blijft u nooit achter met een restschuld als de waarde van uw auto onverwacht is gedaald. U geeft de auto simpelweg terug aan Ford en bent van al uw verplichtingen af.

Uw Ford houden
Wilt u gewoon in uw vertrouwde Ford blijven rijden? Geen probleem. Het enige wat u ons nog hoeft te betalen, is de TGMW – ofwel de door ons gegarandeerde minimum restwaarde. Dat kunt u in één keer doen maar als u wilt ook weer in maandelijkse termijnen.

De voordelen van Options op een rij: 
  • U kiest zelf het model en de opties 
  • U heeft één persoonlijk aanspreekpunt; uw Ford dealer 
  • De auto wordt op uw naam geregistreerd 
  • Met Ford Options kiest u voor een formule van korte duur; 2 of 3 jaar. 
  • U geniet steeds van het allernieuwste op het gebied van technologie, comfort, veiligheid en brandstofverbruik Bij afloop van uw Ford Options-overeenkomst kiest u zelf of u uw Ford inruilt voor een nieuwe, teruggeeft of houdt 
  • Door om de twee of drie jaar in een nieuwe Ford te stappen beperkt u de onderhoudskosten tot een minimum De eerste twee jaar profiteert u van de Ford fabrieksgarantie 
  • Door de Toekomstig Gegarandeerde Minimum Restwaarde bent u met Ford Options altijd beschermt tegen eventueel waardeverlies van uw auto.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact