Dekkerautonieuws

Wij maken APK en onderhoud transparant met Ford Video Check
Ford-monteurs filmen tijdens APK en onderhoudsbeurt hun bevindingen over het voertuig. Klanten worden via een video duidelijk geïnformeerd over eventuele aandachtspunten
Dekkerautogroep maakt APK en onderhoud transparant met Ford Video Check
Ford-monteurs filmen tijdens APK en onderhoudsbeurt hun bevindingen over het voertuig. Klanten worden via een video duidelijk geïnformeerd over eventuele aandachtspunten • Persoonlijke Ford Video Check maakt onderhoud transparant en laat de klant vooraf bepalen wat er moet worden uitgevoerd
Extra Paasvoordeel bij Dekkerautogroep
Met ruim 500 occasions in alle soorten en maten én een flink aantal voordeelacties bij aankoop van een nieuwe Ford pakt Dekkerautogroep flink uit dit komende Paasweekend. De keuze is enorm bij de 8 vestigingen in Noord-Holland. Bij aankoop van een occasion of demonstratie auto kan de klant rekenen op een extra Paaskorting van € 500,- en een zeer aantrekkelijk inruilvoorstel. Met occasions vanaf € 2.945,- tot zeer luxe SUV’s en sportwagens is er voor elke beurs iets te vinden in de diverse voorraad. Zelfs de ondernemer heeft keus uit bijna 50 bedrijfswagens.
Gratis ruitenwissers bij Ford APK-keuring
• Ontvang van 1 maart tot en met 12 april bij een Ford APK-keuring een set gratis ruitenwissers • Een nieuw seizoen breekt aan: tijd voor goed zicht en dus nieuwe ruitenwissers
Black Friday
Black Friday bij Dekkerautogroep Op 23 november is het Black Friday. In de Verenigde Staten is dat al decennia lang de dag dat de grootste uitverkoop van het jaar van start gaat. Het zal u de afgelopen jaren niet zijn ontgaan dat Black Friday ook in Nederland zijn intrede heeft gedaan. Ford dealer Dekkerautogroep gebruikt Black Friday om te starten met de spectaculaire eindejaarsaanbiedingen op de nieuwste Ford modellen! "Wij beperken onze acties niet uitsluitend tot die éne vrijdag", aldus Eric Herman van Dekkerautogroep. "Traditioneel is december een maand waarin nog heel veel nieuwe auto's verkocht worden. Black Friday is echter een leuke dag om te beginnen met onze eindejaarsverkoop, zeker gezien de Amerikaanse roots van ons merk. Om die vrijdag wat extra cachet te geven hebben we wel één actie die alleen op vrijdag de 23e geldig is. Bij aankoop van een auto op Black Friday hoeft de eventuele metallic lak niet afgerekend te worden. Onze klanten besparen afhankelijk van het model toch minimaal € 600,- op de toch al extra scherpe actieprijzen die wij tot eind december hanteren".
Gratis Winterinspectiedag 24 november
Maak jouw Ford winterklaar met de winterinspectie. Wat betreft de winter weet je het maar nooit in ons land. De kans is groot dat het een nacht goed gaat vriezen, en zo'n koude nacht kan voldoende zijn om uw accu leeg te laten lopen. Precies op de ochtend dat u niet te lang stil wilt staan.
Bliksemstage
Op donderdag 18 oktober gingen er 170 leerlingen van VMBO-school Compaen bij verschillende bedrijven in Zaanstad op bedrijfsbezoek. In groepjes van 8 komen ze 2,5 uur kennismaken met een bedrijf om te zien wat voor soort beroepen er allemaal zijn. De leerlingen zitten in het tweede jaar van het VBMO en zijn tussen de 13 en 14 jaar oud. Doel van het project is dat leerlingen een realistisch beeld krijgen over sectoren en beroepen. Zodat als ze gaan kiezen dit jaar gaan kiezen voor de sector op school, ze iets beter weten waar ze voor kiezen.
EXPERIENCE EVENT
Van vrijdag 5 t/m zondag 7 oktober 2018 organiseren Dekkerautogroep en StoreVan Nederland een spectaculair Experience Event in de FordStore op de Stormhoek 2 in Zaandam. Met Foodtrucks, brandende auto's, een barbier, een veiling, een racesimulator, snelle auto's, demo's van Harley Davidson etc..etc....
Nieuwe Ford Focus binnenkort bij Dekkerautogroep.
Ford introduceert medio juli de technisch meest vooruitstrevende Focus ooit. In alle opzichten - design, technologie, prestaties en wegligging - maakt het succesmodel van Ford een enorme stap voorwaarts. Een enorme prestatie want het huidige model behoorde al tot de top van het segment, vooral als het ging om comfort en rijbeleving.
Zomercheck bij Ford dealer Dekkerautogroep voor slechts € 19,95
• Een check op 16 vitale punten zoals de accu, remmen en verlichting • Actie is geldig voor personen- en bedrijfswagens • Geldig in de maand juni, juli en augustus
Samenwerking StoreVan en Dekkerautogroep in beeld:
Dekkerautogroep en StoreVan, een bijzonder team. Samen hoge kwaliteit, flexibele service, evenals de professionele montage. StoreVanNederland bouwt door deze samenwerking met Dekkerautogroep haar positie in Nederland verder uit.
LadiesNight Zwaag
De Ford-Ladies gaan wat van onze vakkennis opdoen! • Welke vloeistoffen zijn belangrijk om regelmatig te controleren en aan te vullen. • Hoe koppel ik de telefoon aan Sync etc.. • Wat te doen bij pech en/of schade onderweg. • Een band verwisselen. Maar ook Beauty-onderwerpen gaan we behandelen, o.a. botox, fillers, vrouwelijke tatoeages, parels, make-up, hapje, drankje, loterij en als klap op de vuurpijl..een modeshow! Verder houden we nog geheim hoe de avond gaat verlopen.
De cheque is officieel uitgereikt aan het AVL van (Z)aan de Wandel
Gisteren hebben wij de uitleg gekregen en officieel de cheque overhandigd aan een deel van het onderzoeksteam van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Het geld wat o.a. ook een deel van ons personeel en onze klanten hebben ingezameld met wandelen voor (Z)aan de Wandel. Met dank aan de goede organisatie van deze stichting en Dick Dekker.
Nieuwe EcoSport SUV.Nu in de showroom van DEKKERAUTOGROEP!
• Verfijnd, ergonomisch interieur, ontworpen door landgenoot Amko Leenarts, biedt zwevend aanraakscherm van maximaal 8” en exclusief B&O PLAY-geluidssysteem • Robuust, nieuw exterieur van EcoSport biedt meer personaliseringsopties, waaronder contrasterende dakkleuren. Voor het eerst ook leverbaar in sportieve ST-Line-uitvoering • Geavanceerde technologieën omvatten SYNC 3-connectiviteit, cruise control met snelheidsbegrenzer en achteruitkijkcamera voor meer zekerheid bij achteruit rijden • Nu te bewonderen bij Nederlandse Ford dealers
Receptie bedrijvenverenigingen Zaandelta en BIA in Zaandam
16 januari j.l. hebben wij de nieuwjaarsreceptie van de ondernemersverenigingen Zaandelta en BIA gehouden bij Dekkerautogroep op de Stormhoek in Zaandam. De burgemeester Jan Hamming heeft de Goede-doelen-cheque uitgereikt aan het zorgcentrum Mennistenerf Zaandam. Hierbij een impressie van de super gezellige avond.
Kerstcadeautjes gezocht en gevonden!!
Elk kind verdient toch een leuke Kerst? Helaas zit een cadeautje voor ruim 500 kinderen uit de regio er niet altijd in. Dekkerautogroep steunt de Kerst actie van de Voedselbank om ieder kind een leuk kerstcadeautje te kunnen geven. Meedoen is eenvoudig:
Goed voorbereid de winter in met de gratis winterinspectie op 25 november!
• Winters weer kan van grote invloed zijn op de omstandigheden op de weg • wij zorgen voor veilige en betrouwbare prestaties van elke Ford in de winter
Storevan’s Rolling Experience bij Dekkerautogroep
Vanaf afgelopen maandag doet de Storevan’s Rolling Experience bij Dekkerautogroep zijn tour! De Experience is voorzien van allerlei modules, producten en accessoires uit de StoreVan-assortiment voor bedrijfswageninrichtingen.
Ford dealer Dekkerautogroep gunt klanten kijkje in de keuken tijdens Welcome Home Weken
Ford Motorcraft Service bij Ford dealer Dekkerautogroep voor slechts € 99,- (€ 149,- (excl. BTW) voor bedrijfswagens) van 30 september tot en met 14 oktober Gratis set ruitenwissers bij een APK tot en met 31 oktober
Nieuwe Ford Fiesta Trend en Titanium nu in de showroom. Sportieve ST-Line en luxueuze Vignale nu te bestellen
De volledig nieuwe Ford Fiesta staat vanaf heden bij de dealer. Het model is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie ooit in een compacte auto. Bovendien is de Fiesta nooit eerder in zijn veertigjarige historie zo compleet uitgerust als deze nieuwe generatie.
Voordat jij aan het strand zit, checken wij je Transit.
De Ford Bouwvak-check nu voor € 19,95 ex. BTW, waarbij uw bedrijfswagen op 16 punten wordt gecontroleerd, deze actie is geldig van 24 juli t/m 31 augustus 2017.
Maak kans op een vakantie t.w.v. € 1000,- plus een auto met tankpas!
In samenwerking met Vacanceselect bieden we in de periode 17 juli t/m 30 september u de kans om bij een officiële Ford Onderhoudsbeurt een vakantie t.w.v. € 1.000 inclusief auto en tankpas te winnen! Daar bovenop krijgt u ook nog eens een Vacanceselect kortingsvoucher van € 50,-.
Dekkerautogroep medesponsor van (Z)aan de wandel
10 september is de dag! De zevende editie van [Z]aan de Wandel vindt plaats op zondag 10 september. De start- en finishlocatie is het AFAS Trainingscomplex van AZ in Wijdewormer. Dit jaar komen de opbrengsten ten goede aan een te realiseren inloophuis voor (borst-)kankerpatiënten in de Zaanstreek én borstkankeronderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek.
Het Occasion Event van Purmerend
HET OCCASION EVENT VAN PURMEREND !! DO. 8 JUNI 09.00-18.00 uur VR. 9 JUNI 09.00-18.00 uur ZA. 10 JUNI 10.00-17.00 uur ZO. 11 JUNI 11.00-17.00 uur
VoorjaarsFair Den Helder 12 mei a.s.
Speciaal voor onze klanten organiseren wij op dinsdag 12 mei a.s. vanaf 18.00 uur in en rond onze vestiging in Den Helder een bijzondere Ford Motorcraft Avond met een gezellige Voorjaars Fair. Samen met onze monteurs kunt u uw Ford inspecteren aan de hand van een speciale “Around the Wheel” checklist. U kunt ook meedoen met diverse pech onderweg workshops zoals banden verwisselen, lampjes vervangen en vloeistoffen meten. Ons team demonstreert deze avond de uitgebreide mogelijkheden van Ford SYNC Applink en Bluetooth Voicecontrol, tevens staat ons gehele team klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Pagina 1 van 2
 >  >>
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten