Dekkerautonieuws

Het Occasion Event van Purmerend
HET OCCASION EVENT VAN PURMEREND !! DO. 8 JUNI 09.00-18.00 uur VR. 9 JUNI 09.00-18.00 uur ZA. 10 JUNI 10.00-17.00 uur ZO. 11 JUNI 11.00-17.00 uur
VoorjaarsFair Den Helder 12 mei a.s.
Speciaal voor onze klanten organiseren wij op dinsdag 12 mei a.s. vanaf 18.00 uur in en rond onze vestiging in Den Helder een bijzondere Ford Motorcraft Avond met een gezellige Voorjaars Fair. Samen met onze monteurs kunt u uw Ford inspecteren aan de hand van een speciale “Around the Wheel” checklist. U kunt ook meedoen met diverse pech onderweg workshops zoals banden verwisselen, lampjes vervangen en vloeistoffen meten. Ons team demonstreert deze avond de uitgebreide mogelijkheden van Ford SYNC Applink en Bluetooth Voicecontrol, tevens staat ons gehele team klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Dekkerautogroep certificeert zich voor de FOCWA Standaard
Dekkerautogroep bevestigt kwaliteit en de borging van veiligheid en certificeert zich voor de FOCWA Standaard. Dit belangrijke en vereiste FOCWA keurmerk draagt bij aan de missie om iedere dag opnieuw auto’s met schade weer in perfecte staat te herstellen en de verwachting van de klant hierbij te overtreffen.
DEKKERAUTOGROEP MOBILITEITSPARTNER VAN SAIL DEN HELDER 2017
Met SAIL Den Helder komen niet alleen mensen, culturen en gemeenten samen, maar ook bedrijven en organisaties. We zijn trots op onze samenwerking met Sail Den Helder. Enige tijd geleden is de sponsorovereenkomst getekend tussen Sail Den Helder en de Forddealer Dekkerautogroep. Met de ondertekening van deze overeenkomst voor het sponsoren van de mobiliteit tijdens Sail, is bekrachtigd dat Dekkerautogroep Sails Mobility Partner op land is. “Dit is gelijk mooi in lijn met onze mobility partner op het water”, aldus Sail directeur Evert van den Broek.
Bedrijfswagenshow in Zwaag op 16, 17, 18 en 19 maart a.s.
Dekkerautogroep houdt op 16, 17, 18 en 19 maart a.s. een grootse bedrijfswagenshow in en buiten de showroom van Dekkerautogroep Zwaag, gevestigd op de Factorij 65. Op deze dagen hebben we superaanbiedingen! Vrijdagmiddag 17 maart van 16-19 uur vieren wij onze “Happy Hours” met knallers van verrassingen/aanbiedingen onder het genot van een hapje en een drankje.
Nieuwsbrief Dekkerautogroep
Vanaf heden verspreiden wij de nieuwsbrief naar onze klanten en geïnteresseerden. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van ons nieuws, tips, acties en voordelen? Meld u dan aan via de link vermeld op de volgende pagina:
Winterbanden in het buitenland
Steeds meer landen kennen verkeersregels over het gebruik van winterbanden. Omdat die per land verschillen, maakten wij een overzicht van de regels voor het gebruik van winterbanden - en ook sneeuwkettingen en spijkerbanden – voor de meest bezochte wintersportlanden:
Gratis Winterinspectiedag
Op ZATERDAG 12 NOVEMBER is het weer zover! Dan organiseren wij in alle werkplaatsen van Dekkerautogroep de jaarlijkse GRATIS Winterinspectiedag voor alle Fordrijders in Noord-Holland. Van 9.00 tot 16.00 uur is het complete monteursteam aanwezig in alle vestigingen om zoveel mogelijk Ford’s klaar te maken voor de koude en natte maanden.
de luxe van tijd
Door Salvatore Campolo, Vignale Manager Ford of Europe, is Eric geselecteerd op basis van zijn inspanningen om de klant het Vignale gevoel; "de luxe van tijd” te bezorgen.
grootste aflevering in de geschiedenis van Dekkerautogroep!
Op 25 augustus was het een bijzondere dag voor Ford-dealer Dekkerautogroep. Niet eerder leverde het bedrijf op één dag 80 nieuwe auto’s af. Drie taxiondernemingen uit Noord-Holland - Taxi Kaijer, Taxi Tromp en Taxicentrale West Friesland - kregen de sleutels overhandigd van 80 Fords Transit Custom die plaats bieden aan negen inzittenden. De Transits zullen regionaal in West-Friesland worden ingezet voor doelgroepenvervoer, zoals het brengen en halen van leerlingen van en naar hun school.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website