Ford Zakelijk leasen

Ford Zakelijk leasen
 

Dekkerautogroep heeft een veelzijdig aanbod aan Ford bedrijfswagens en personenauto''s en heeft daarmee een passend antwoord op elke mobiliteitswens die je als ondernemer maar kunt hebben. Voor elke klus is er een Ford bedrijfswagen!

Dekkerautogroep heeft voor elke ondernemer een passende oplossing. Van de compacte Ford Ka+ tot de Ford Transit. Van licht transport tot grote en zware klussen. Voor de kleine zelfstandige of multinational. Voor één auto of een compleet wagenpark. 

Zakelijke lease oplossingen

Dekkerautogroep is een ervaren aanbieder van mobiliteitsdiensten en verleent met Ford Lease perfecte leaseoplossingen voor al onze zakelijke klanten, inclusief private lease.

Voor het zakelijk leasen van een Ford bieden wij de volgende leasevormen aan:

Onze sterke punten bij zakelijk leasen zijn:
✓     Maatwerk: Wij leveren maatwerk op gebied van privé lease, klein zakelijk en corporate. 
✓     Scherpe tarieven: We zijn nooit duurder, vaak beter en altijd meedenkend in uw belang 
✓     Persoonlijk advies: Onze relatiemanagers weten de weg naar specifieke vervoersoplossingen 
✓     Heldere voorwaarden: Geen verrassingen achteraf. Wij hebben een naam op te houden waar het gaat om het nakomen van afspraken. 
✓     Managementtools: Wij bieden realtime inzicht in uw autokosten 
✓     One-stop shopping: Alles voor autolease onder één dak, van aanschaf, offerte tot en met service, reparaties en vervanging

Fleetsales

Dekkerautogroep Fleetsales is binnen de Dekker-organisatie hèt aanspreekpunt voor de zakelijke markt. De afdeling richt zich zowel op de grootzakelijke markt als middelgrote organisaties en fungeert als intermediair tussen onze zakelijke klanten en het complex van activiteiten en diensten binnen ons dealerbedrijf.

Wij zien een stijgende behoefte aan goede ondersteuning bij het beheren van wagenparken en hebben Fleetsales ingesteld om samen met onze klanten optimale mobiliteitsoplossingen te bewerkstelligen met de inzet van alle producten en diensten die we daarvoor beschikbaar hebben.

Meer informatie?

Onze accountmanagers zijn door de wol geverfde experts op gebied van bedrijfswagens en zakelijk autogebruik. Ze kennen alle mogelijkheden van onze Ford-modellen en zijn graag bereid hun ervaring met u te delen.

Zaandam
Jacco Karman
Jacco Karman
Expert sinds 2014
 
Purmerend
Rinus Smits
Rinus Smits
Expert sinds 2007
 
Zwaag
Gerbrand Kuipers
Gerbrand Kuipers
Expert sinds 1988
 
Zaandam
Nico Sprokholt
Nico Sprokholt
Expert sinds 1987
 

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact