Uw Ford financieren

Tal van mogelijkheden om uw Ford te financieren

Ford Credit is een van de grootste autofinancieringsmaatschappijen in de wereld. Sinds 1963 hebben miljoenen Ford-kopers in heel Europa gebruik gemaakt van de flexibele en toegesneden Ford Credit-financieringen. 

Een standaard financiering is niet altijd voor iedereen geschikt. Ford Credit biedt daarom een scala aan mogelijkheden en kan van geval tot geval een aansprekende auto financiering aanbieden.

Flex Finance: uw gebruikte Ford financieren

FlexFinance van Ford is zeer geschikt als u voor kortere of langere tijd geld nodig hebt om uw gebruikte Ford te financieren. U kunt kiezen uit verschillende korte of lange looptijden en u kunt bovendien altijd tussentijds kosteloos aflossen, geheel of gedeeltelijk. De keuze is aan u.

Hoe werkt het? U leent een bedrag en betaalt dit bedrag plus rente in maandtermijnen terug. De hoogte van het maandbedrag kunt u van tevoren zelf bepalen (2%, 2,5% of 3% van de kredietsom). Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  • U kiest vooraf zelf een vast maandbedrag: 2%, 2,5% of 3% van de kredietsom 
  • Comfortabel geregeld via uw Ford dealer 
  • Flexibele aflosmogelijkheid zonder extra kosten 

FCE Bank plc (onderdeel van Ford Motor Company en ingeschreven in het register aangehouden door De Nederlandsche Bank onder nummer 12000842) treedt op als aanbieder van financieringen genoemd op deze pagina.

Ford Options: elke 2 of 3 jaar een nieuwe auto


Ford Options werkt zo. Bij aankoop van uw auto stelt Ford de gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde waarde lost u tijdens de looptijd niet af. U betaalt alleen het verschil, in maandelijkse termijnen plus een vast rentepercentage. Dat maakt Options zo voordelig. Met Ford Options lost u dus alleen af wat u gebruikt. En met een eventuele aanbetaling en uw kilometrage beïnvloedt u zelf uw maandbedrag.

Huurkoop: de klassieke auto financiering


Deze vorm van auto financiering is de klassieke manier om een nieuwe of gebruikte auto te financieren. De kracht van huurkoop (ook wel gespreide betaling) is dat u precies weet waar u aan toe bent. U leent het aankoopbedrag en betaalt dat, vermeerderd met rente, in vaste maandelijkse termijnen terug. Aan het eind van de door u gekozen looptijd is de auto van u. Aanbetalen mag maar hoeft niet. De hoogte van uw vaste maandbedrag hangt af van:
  • Welke Ford u kiest
  • De door u gekozen looptijd – van 12 tot 60 maanden
  • Uw eventuele aanbetaling
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact