Ford onthult nieuwe Mustang GT4 op circuit van Spa en levert hiermee een Mustang voor racers over de hele wereld 04 Jul, 2023

• Ford Mustang racet verder in de SRO GT4-categorie met een nieuwe op de Mustang Dark Horse gebaseerde raceauto. De Mustang GT4 zal in 2024 wereldwijd aan races deelnemen en is de tweede Mustang-raceauto na de recente onthulling van de Mustang GT3 • Troy Lee Designs zet relatie met Ford Performance voort in een reeks van unieke livery's • De Mustang GT4 is gebouwd in samenwerking met Multimatic en beschikt over een op de Coyote V8 gebaseerde motor, die volledig intern is ontwikkeld door Ford Performance • Met de onthulling van de Mustang GT4 maakt Ford de belofte waar om wereldwijd een Mustang-raceauto te leveren voor elke coureur, van amateur tot professioneel raceteam.
Ford onthult nieuwe Mustang GT4 op circuit van Spa en levert hiermee een Mustang voor racers over de hele wereld

Fords iconische Mustang breidt vandaag zijn legendarische status verder uit met het formele debuut van de Mustang GT4 tijdens de 24 uur van Spa, op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps in België.

De Mustang GT4 is de nieuwste autosportinspanning van de Blue Oval en werd door Jim Farley, president en CEO van Ford, "Ford vs. Everyone" genoemd. De Mustang GT4 is net als de Mustang GT3 gebaseerd op de geheel nieuwe Mustang Dark Horse. Met de onthulling zet Ford officieel zijn aaneengesloten deelname voort in de SRO-goedgekeurde GT4-klasse, waar Ford in 2017 tot toetrad.

En net als de Mustang GT3 en de Supervan 4.2 krijgt de nieuwe Mustang GT3 een gedurfde, kleurrijke livery van Troy Lee Designs. Troy Lee wordt erkend als een van de belangrijkste ontwerpers van motorsport-livery ter wereld.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact