Nieuws

Eindelijk, de ultieme volledig elektrische SUV. Klaar voor avontuur. Ford Transit: Ford Pro brengt productiviteit naar een nog hoger niveau
Ford Pro kondigt belangrijke upgrades aan op het gebied van digitale functionaliteiten en onderhuidse eigenschappen. De vernieuwde Ford Transit dieselvarianten zijn vanaf nu te bestellen bij de Ford Agent, levering volgt in 2024. Nieuwe software en diensten zijn leverbaar in 2024 en omvatten 5G-connectiviteit, draadloze updates via Ford Power-Up, een 12-inch touchscreen, het nieuwe Delivery Assist en het Upfit Integration System. Heavy duty vooras, nieuwe achttraps automaat en lichter chassis verbeteren laadcapaciteit, prestaties en efficiëntie van de Transit.
Ford onthult nieuwe Mustang GT4 op circuit van Spa en levert hiermee een Mustang voor racers over de hele wereld
• Ford Mustang racet verder in de SRO GT4-categorie met een nieuwe op de Mustang Dark Horse gebaseerde raceauto. De Mustang GT4 zal in 2024 wereldwijd aan races deelnemen en is de tweede Mustang-raceauto na de recente onthulling van de Mustang GT3 • Troy Lee Designs zet relatie met Ford Performance voort in een reeks van unieke livery's • De Mustang GT4 is gebouwd in samenwerking met Multimatic en beschikt over een op de Coyote V8 gebaseerde motor, die volledig intern is ontwikkeld door Ford Performance • Met de onthulling van de Mustang GT4 maakt Ford de belofte waar om wereldwijd een Mustang-raceauto te leveren voor elke coureur, van amateur tot professioneel raceteam.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact