FordStore

FordStore Zaandam

In de FordStore Zaandam kunt u ontspannen en vrijblijvend kennismaken met het totaalconcept van moderne mobiliteit.

Wandel langs de modellijnen, neem plaats in de coffee corner, ontdek meer over Ford met de interactieve presentaties en maak kennis met onze uitgebreide services. We ontmoeten u graag in onze FordSTore aan de Stormhoek 2 in Zaandam. 

Prettig overzichtelijk 
Laat u inspireren door onze Ford-modellen en bekijk in onze FordStore de overzichtelijk gerangschikte modellijnen. Vergelijk de modellen, laat u overtuigen door de mogelijkheden en neem de tijd om alles op uw gemak te evalueren. De allernieuwste modellen presenteren we in aparte zones, net als onze Ford ST performance-lijn. In de Discover Ford-zone leert u meer over onze services en over Ford in het algemeen. En als u even pauze wilt, bent u van harte welkom in de coffee corner voor een kopje koffie, thee of iets anders. 

Interactief leren
In onze FordStore kunt u via interactieve technologieën meer aan de weet komen over de Ford van uw keuze. Leuk, speels en altijd vrijblijvend. U bent onze gast en wij zijn op de achtergrond voor u beschikbaar. Met onze eigen app kunt u een reis maken door de wereld van Ford. Leer digitaal en toets de praktijk in de ruimte om u heen. 

Vignale Lounge
Een Ford met het Vignale logo is meer dan een Ford. Vignale staat voor een overtreffende trap in luxe, uitmonstering en de persoonlijke service die hoort bij het Vignale-rijden. In de speciale Vignale-lounge kunt u kennismaken met de wereld van Vignale, een wereld van ultieme servicediensten en de persoonlijke assistentie van een eigen relatiemanager. Ontdek die wereld in onze FordStore.

FordStore voor totaal mobiliteit
Onze adviseurs zijn specialisten en niet alleen als het gaat om Ford, of Ford-modellen. Ook voor financiering, verzekering, huur, lease en andere mobiliteitsoplossingen zijn zij u graag van dienst.

In het Business Centre van Dekkerautogroep worden zakelijke rijders en wagenparkbeheerders ondersteund door geroutineerde professionals die precies weten waar het op gebied van zakelijke mobiliteit om draait. Ook als het gaat om onze betrouwbare bestelwagens, waarvoor u in ons Transit Centre de antwoorden vindt die wij op basis van kennis en jarenlange ervaring met u willen delen. Want uw mobiliteit is onze zorg!

In onze FordStore vindt u ook eersteklas occasions. Beproefd de beste, altijd scherp geprijsd en met dezelfde service als u van een nieuwe Ford mag verwachten.


 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten