Autoschade

Schade aan jouw auto is altijd vervelend, daarom genieten klanten van Dekkerautogroep extra service om het leed te verzachten. Wij zorgen niet alleen voor een perfect herstel van de schade, maar wikkelen de financiële kant rechtstreeks af met uw verzekeraar. En mocht je via Dekkerautoverzekering zijn, dan weet jij jehelemaal verzekerd van een zorgeloze afwikkeling.

Onze sterke punten:
✓     Carrosseriegarantie

Door ons uitgevoerde schadereparaties zijn niet van invloed op de carrosseriegarantie van jouw auto. Wij repareren uitsluitend met originele Ford-onderdelen.
✓     Gecertificeerd reparateur
Wij voldoen aan de hoogste eisen van het FOCWA-garantiefonds en zijn Ford Erkend Schadeherstelbedrijf (FES)
✓     Brede erkenning
Wij werken voor alle verzekerings-en autoleasemaatschappijen
✓     Gratis leenauto
Tijdens de reparatieperiode heb je de beschikking over een gratis leenauto indien u de kosten niet op jouw verzekering kunt verhalen.
✓     Erkend duurzaam
Onze schadewerkplaats in Alkmaar bezit het certificaat Erkend Duurzaam, het duurzaamheidskenmerk van de branche.

Belangrijke tip:

Moet jouw auto afgesleept worden, geef dan de vervoerder opdracht uw auto naar een van de vestigingen van Dekkerautogroep te transporteren. Dit brengt voor jou geen extra kosten mee.

Vaak komt het voor dat sleepbedrijven de auto proberen onder te brengen bij het dichtstbijzijnde garagebedrijf, maar wij willen je erop wijzen dat jij altijd degene bent die bepaalt waar jouw auto naartoe moet en welk bedrijf de auto gaat repareren!

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact