Bedrijfswagen inrichtingen

Ford Transit als basis

Sinds 1965 hebben talloze bedrijven hun voorkeur gegeven aan de Ford Transit als de bedrijfswagen van hun keuze. Voor veel ondernemers is de soliditeit, de bedrijfszekerheid en de beschikbare ruimte van de Transit een perfecte basis voor het configureren van een geschikte bedrijfswagen. De volgende fase in het zware leven van een bedrijfswagen is het inrichten van de auto conform de specifieke eisen van de ondernemer.

Logistiek proces samen met Storevan

Het inrichten van een bedrijfswagen is meer dan het bevestigen van planken en bevestigingsogen. Het is de logistieke invulling van een werkproces dat begint bij het inladen, het efficiënt voorhanden hebben van goederen en gereedschappen en tenslotte moet de inrichting ergonomisch verantwoord zijn. En dan hebben we het nog niet gehad over de veiligheid van mens en lading. Ook dat is een zaak waar de inrichter van bedrijfswagens verstand van heeft.  

Bekijk hier voorbeelden van een StoreVan in uw Ford Bedrijfswagen

Sterk als staal, licht als aluminium

StoreVanNederland is importeur voor bedrijfswageninrichtingen voor Nederland en daarbuiten. Wij leveren stevige, veilige en betrouwbare bedrijfswageninrichtingen aan dealers en eindgebruikers. Daarnaast hebben wij een ondersteunende factor.

StoreVanNederland bedrijfswageninrichtingen voor uw bedrijfswagen, small, medium of large. U heeft keuze uit diverse modules en oplossingen. Wat dacht je van een handige vloerlade? Deze neemt weinig ruimte in beslag, terwijl al jouw gereedschappen e.d. veilig en netjes zijn opgeruimd.

  • Sterk als staal, licht als aluminium
  • Geconstrueerd als uw bedrijfswagen, uit doos- en kokerprofielen
  • Verzinkt en dompelbad gecoat, net als uw bedrijfswagen
  • Topkwaliteit voor de laagste prijs
  • Gecertificeerde systemen en montage
  • Uniek: 8 jaar garantie!

De buitengewoon hoge kwaliteit van de StoreVan inrichtingen voor jouw bedrijfswagen, de vakkundige support, alsmede de uiterst concurrerende prijzen, maken de divisie StoreVanNederland tot een succes.

Zelf ervaren? Wij komen graag met een compleet ingerichte demobus langs

StoreVan inrichtingen gemonteerd in Ford:

StoreVan 1
StoreVan 2
StoreVan 3
StoreVan 4
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact