Elektrische Explorer

De Ford Explorer is de eerste in een reeks innovatieve nieuwe elektrische Fords.

Eindelijk, de ultieme volledig elektrische SUV. Klaar voor avontuur. Iconisch design. Laadt snel op. Met onovertroffen comfort en je bent altijd en overal verbonden. De Explorer. Avontuur opnieuw gedefinieerd.

Verwachte consumentenprijs begint onder € 45.000,-


Stap in en ervaar het zelf
Een 15" beweegbaar touchscreen, een Private Locker achter het scherm, een soundbar; er op uitgaan is met de nieuwe Explorer nog beter geworden. De auto biedt vijf zitplaatsen in een hoogwaardig interieur en heeft tal van innovatieve opbergmogelijkheden. Zo beschikt de Explorer over een 17 liter MegaConsole, tussen de bestuurders- en passagiersstoel. Flessen, handbagage en zelfs laptops kunnen er in opgeborgen worden. Een blokje omrijden werd nog nooit zo aantrekkelijk.

Voor eindeloos avontuur
De Explorer is voorzien van een ingebouwde EV-ritplanner. Deze voegt oplaadstops automatisch toe aan je route, en de met de cloud verbonden navigatie. Zo kun je met een gerust hart de weg op. De Explorer is verbonden aan het BlueOval oplaadnetwerk, met meer dan 450.000 oplaadpunten in Europa. Met een oplaadsnelheid van 10% naar 80% in 25 minuten, ben je zo weer onderweg.

De nieuwe Explorer

De nieuwe Explorer combineert Europese engineering met een opvallende Amerikaanse stijl. De middelgrote crossover heeft de assertieve en ruige aantrekkingskracht van Fords iconische Amerikaanse SUV , vertaald naar het nieuwe elektrische tijdsperk.

De verwachte consumentenprijs begint onder € 45.000.

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte van dit nieuwe model.

 


Reserveer nu jouw plek om straks als één van de eersten de gloednieuwe elektrische Explorer te kunnen bestellen, zodra hij gelanceerd is. Zo ben je verzekerd van de allereerste levering begin 2024!

Je kunt hem reserveren met behulp van een Ford Account.

Reserveer hier de volledig elektrische Ford Explorer

Heb je vragen over de elektrische Ford Explorer of wil je graag hulp bij het reserveren?
We staan graag voor je klaar in één van onze vestigingen.
Maak een afspraak in een van de vestigingen:
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact