Focus Vignale

Ford Focus Vignale Plug-in Hybrid
v.a. € € 31.605.-
Lease v.a. € € 359.- p/mnd
Ford Options v.a. € € 209.- p/mnd
Waar de Focus haar top bereikt begint de Focus Vignale met een flair van aristocratische distinctie vermengd met het jeugdig elan van een echte lifestyle auto. Stap binnen in de wereld van de Focus Vignale in de FordSTore Zaandam en ervaar de kunst van stijl en distinctie. Proef de sfeer van voorname luxe en beleef de dynamische veelzijdigheid van de Focus Vignale. De nieuwe Focus Vignale is ontworpen om uit te blinken in elk detail, of het nu gaat om vormgeving, prestaties, veiligheid, of comfort. Het resultaat is een compromisloze reisauto voor u, uw gezin of uw bedrijf.


In de Focus Vignale gaan fenomenale prestaties samen met een fantastisch design waarin ervaring en traditioneel vakmanschap bij elkaar komen in een unieke beleving van puur rijplezier. Nestel je in de perfecte stoelen en beleef jouw eenwording met de auto vanaf het moment dat het stuur vastpakt. In de Focus Vignale ondervindt je telkens opnieuw het genoegen van luxe, design en pure rijdynamiek.

Teken van vakmanschap
De Focus Vignale is een reisauto in optima forma. Ontworpen voor de meest verwende rijders, met aandacht voor de kleinste details die samenkomen in het totaalbeeld van zijn dynamische uiterlijk: van de kenmerkende grille, het verfijnde verfpigment, tot en met het trotse Vignale-logo als teken van vakmanschap.

Tot je dienst
De wereld van Vignale is ook een wereld van ultieme servicediensten als haal- en afleverdiensten, directe servicetoegang en de beschikbaarheid van een topleenauto. En laten we jouw persoonlijk Vignale-relatiemanager niet vergeten, de contactpersoon die altijd voor je klaar staat. Dat is service op topniveau. Voor gemak, luxe en tijdwinst!

Download brochure

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact