Fiesta Vignale

Ford Fiesta Vignale
Stap in de wereld van de Fiesta Vignale en word ondergedompeld in moderne luxe. Het elegante Ford Vignale-scherm heet je welkom in het eersteklas interieur, volledig uitgevoerd in leder. Luxe gewatteerde lederen stoelen met uniek 6-hoekig stikwerk en een dashboard en middenconsole afgewerkt met exclusief zacht leder. De nieuwe Fiesta Vignale heeft een unieke styling, opvallende voorgrille, 17-inch lichtmetalen velgen en een optioneel B&O PLAY-geluidssysteem.

Ontdek die wereld in de FordStore Zaandam!

Ervaring
Zodra je de nieuwe Fiesta Vignale start, ervaar je het gemak die z’n geavanceerde technologieën je bieden. Om op de moeilijkste plekken makkelijk te parkeren, om altijd veilig binnen de rijstrook te blijven, om nooit meer een verkeersbord te missen bijvoorbeeld… autorijden was nog nooit zo’n ontspannende beleving.

Comfort
Je leven wordt makkelijker én aangenamer dankzij slimme technologieën, vooral als je je op de weg begeeft. Zo geniet je in de auto van de spraakbediening met SYNC 3 en hoor je jouw favoriete muziek op z’n mooist met B&O PLAY. En met het openschuifbare panoramadak is zelfs de sky de limit niet meer. Stap in en ervaar hoe het voelt om van alle gemakken voorzien te zijn.

Prestaties
Wil je vermogen voelen, zonder een vermogen kwijt te zijn? Reken dan op de krachtige én zuinige 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor, die al vijf keer internationale ‘Motor van het Jaar’ was. Je bespaart bijvoorbeeld extra brandstof doordat de motor even pauzeert als je voor het stoplicht staat. En als je daarna het gaspedaal weer intrapt, staat alle power die je wenst direct weer tot je beschikking.

Gemoedsrust
Voel je veilig in de nieuwe Ford Fiesta. Want geavanceerde technieken beschermen jou, je passagiers en jouw auto. Zo stopt hij automatisch als voorliggers plotseling afremmen en blijf je met SYNC 3 altijd verbonden, ook om hulp te vragen als dit nodig is. En hij heeft meer nieuwe systemen die vooral meehelpen om ongevallen te voorkomen.

Fiesta Vignale Achterbank
Fiesta Vignale Stuurwiel
Fiesta Vignale B&O Play
Fiesta Vignale Zijkant
Fiesta Vignale Grill
Fiesta Vignale Achterkant
Fiesta Vignale Interieur
Fiesta Vignale Centrale Display
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact