Kuga Vignale

Ontdek het beste….

De Ford Kuga Vignale weet zich onder alle omstandigheden te profileren. Of het nu in het terrein is, bij de entree van een gala voorstelling, of tijdens de wekelijkse boodschappen. De styling volgt een schijnbaar losse toets, maar is in werkelijkheid doordacht tot in de kleinste details. De Kuga Vignale onderscheidt zich door een hoogwaardige lakafwerking, zoals de unieke parelmoer Milano Grigio exterieurlak en het gewatteerde Windsor-leer voor het interieur. Ook het dashboard en de binnenkant van de portieren zijn van leer voorzien. De Ford Kuga Vignale is gemaakt en gestyled voor mensen die geen genoegen nemen met minder dan het beste. Ervaar zelf het ongeëvenaarde niveau van zijn fenomenale prestaties en verfijnde techniek.


Ontdek de stilte…..
De Ford Kuga Vignale is voorzien van Active Noise Control dat met tegengestelde geluidsgolven voor minder motorgeluid en meer rust in het interieur zorgt. De perfecte afwerking van het interieur zorgt voor de rest.

Ontdek het rijden….
Met de nieuwe Ford Kuga Vignale beleef je het autorijden op een nieuwe manier: stil, sterk en uiterst efficiënt. De Kuga Vignale is een betrouwbare reisgenoot in elke denkbare situatie dankzij uitstekende rijprestaties en slimme assistentiesystemen. Qua motorisering is er de keuze tussen de 1.5-liter EcoBoost met handgeschakelde zesversnellingsbak met 150 pk, of dezelfde motor in 182 pk uitvoering met automatische transmissie en vierwielaandrijving. Verder beschikt de Kuga Vignale over een vernieuwd SYNC 3 entertainmentsysteem.

Ultieme service
De wereld van Vignale is ook een wereld van ultieme servicediensten als haal- en afleverdiensten, directe servicetoegang en de beschikbaarheid van een topleenauto. En laten we jouw persoonlijk Vignale-relatiemanager niet vergeten, de contactpersoon die altijd voor je klaar staat. Dat is service op topniveau. Voor gemak, luxe en tijdwinst!  

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact