Mondeo Vignale

Ervaar de kunst van stijl en distinctie, adem de sfeer van voorname weelde en ondervind de prestigieuze luxe die de Mondeo Vignale omringt. De nieuwe Mondeo Vignale is een combinatie van compromisloos design en hoogwaardige materialen. De prachtige vormgeving en het excellente interieur voeren je mee naar een ongekend niveau van luxe en prestaties. Dat niveau is de wereld van Vignale. Ontdek die wereld in de FordStore Zaandam! 


Jouw klasse
In de Mondeo Vignale word je gevangen door een oase van rust. Het vakmanschap laat voor zich spreken met subtiele stiksels, prachtige, hoogwaardige materialen en zorgvuldig ontworpen bedieningselementen. Alles om je heen straalt klasse uit. Jouw klasse!

Teken van vakmanschap
De Mondeo Vignale is een reisauto in optima forma. Ook een rijdersauto met een keur aan technologische details. Ontworpen voor verwende rijders, met aandacht voor elk detail en oog op het totaalbeeld van prestigieuze weldaad. Van de kenmerkende grille, het verfijnde verfpigment, tot en met het trotse Vignale-logo als teken van vakmanschap.

Tot je dienst
De wereld van Vignale is ook een wereld van ultieme servicediensten als haal- en afleverdiensten, directe servicetoegang en de beschikbaarheid van een topleenauto. En laten we jouw persoonlijk Vignale-relatiemanager niet vergeten, de contactpersoon die altijd voor je klaar staat. Dat is service op topniveau. Voor gemak, luxe en tijdwinst!

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact