Mondeo

v.a. € 33.190
Ford Options v.a. € 399 p/mnd
OverzichtDesignRijervaringVermogen en efficiëntieVeiligheid


Tijdloze traditie samengesmolten in een fascinerende auto: de nieuwe en ultramoderne Ford Mondeo met het uiterlijk van een sportwagen en de onderhuidse zekerheid van toptechniek. Design met de inhoud van een belofte. Ontdek de krachtige lijnen, de expressieve uitstraling en de uitzonderlijke rijprestaties.

Ervaar het zelf
We kunnen er veel over schrijven, of je verwijzen naar indrukwekkende testresultaten, maar de ultieme kennismaking met de Mondeo beleef je zelf bij Dekkerautogroep. Ontdek wat de Mondeo te bieden heeft aan ruimte, zuinige motoren, veiligheid en ultramoderne technologie. De Mondeo zal je verbazen, welk type of motor je ook kiest. Bijvoorbeeld de 180pk sterke diesel of de technologisch hoogstaande hybride die maar liefst 187pk op de klok zet. Misschien kom jij net als wij tot de slotsom dat deze Mondeo misschien wel de meest geavanceerde is die ooit in de showroom heeft gestaan.


De Ford Mondeo 2.0 TDCI automaat werd door ANWB Kampeer & Caravan Kampioen gekozen tot trekauto van het jaar 2015. Niet onbelangrijk als u een caravantrekker zoekt, of voor zakelijk gebruik een auto die een behoorlijke last kan meevoeren.

Ford adaptieve LED verlichting
De lijst van innovatieve technologieën is lang. We noemen hier Ford Adaptieve LED verlichting: de intelligente koplampen die meedraaien met uw rijrichting zodat u ook in bochten zicht op de weg houdt. Deze koplampen zijn voorzien van ultrazuinige LED's met acht verschillende lichtstanden. De lichtbundel en intensiteit worden afhankelijk van weer- en lichtomstandigheden automatisch aangepast. 

Klik hier voor de ST Line uitvoeringen

Klik hier om de video te bekijken

Exterieur
De klasse van een topontwerp: een fascinerend en dynamisch uiterlijk dat een onzichtbare wereld van hoogstaande techniek verbergt. De nieuwe Ford Mondeo stelt nieuwe normen voor design, luxe, technologie en aandacht voor details.

Interieur
Het domein van de bestuurder en passagiers waar de relatie tussen mens en ruimte centraal staat. In de Mondeo hebben Ford-ontwerpers een topprestatie geleverd. Binnen het kader van functionele eigenschappen hebben ze een ontspannen sfeer geschapen die een nieuwe dimensie aan autorijden toevoegt: die van weldadig verplaatsen. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en als u dat wenst kan je de Mondeo naar jouw persoonlijke smaak stylen met de verschillende interieuropties. Ook passagiers achterin beschikken over totaalcomfort met veel ruimte voor benen, hoofd en schouders.  

Velgen
Jouw persoonlijke touch Lichtmetalen velgen zijn de finishing touch in het design van uw Mondeo. Ze zorgen voor een persoonlijk karakter en benadrukken uw individuele stijl. Dekkerautogroep helpt je graag een keuze te maken.


Ford Mondeo Wagon
Toonaangevend ruim
Net zo mooi en geavanceerd als de gewone Mondeo, maar als wagon uitzonderlijk ruim en standaard voorzien van alle denkbare technologieën voor jouw rijplezier en veiligheid. Met neergeklapte achterbank beschikt de Mondeo Wagon over een bagageruimte van maar liefst 1.630 liter.

De nieuwe Mondeo excelleert in alle opzichten ten opzichte van het voorgaande model. Gewichtsbesparing, een stijvere carrosserie en een flink traktaat van slimme technologie hebben de rijprestaties en de actieve en passieve veiligheid verder verbeterd.

Met behulp van intelligente technologie reageert de auto voortdurend op wat er om hem heen gebeurt, zoals de toestand van de weg, het andere verkeer en jouw eigen rijgedrag. Ook de rijbeleving is verbeterd. Het geluid van rijwind en banden is naar de achtergrond gedrongen, waardoor de algehele kwaliteitsbeleving is toegenomen. Als bestuurder ben je altijd verzekerd van geavanceerde systemen die de veiligheid en rijgedrag verbeteren. Denk hierbij aan LED-koplampen die hun lichtbundel aanpassen aan de omgeving; een communicatiesysteem dat je met je stem kunt bedienen; een functie die het parkeren vereenvoudigt en een signalering om binnen jouw rijstrook te blijven.

Meedraaiende koplampen
De nieuwe Mondeo beschikt over koplampen met Ford Adaptieve LED-technologie die je rijrichting volgen en zorgen voor optimaal zicht, ook als je door een bocht stuurt. Het toch al uitstekende lichtsysteem is verbeterd doordat de traditionele lampen zijn vervangen door LED's, die een intens helder, natuurlijk licht verspreiden.
Bekijk video

Ford SYNC 2 voor draadloze connectiviteit
De nieuwste generatie Ford SYNC 2 maakt draadloos verbinding met je mobiel en MP3-speler. Je bedient jouw muziek, telefoon, navigatiesysteem en klimaatbeheersing met eenvoudige, intuïtieve spraakopdrachten of via het 8" kleurentouchscreen dat je ook kunt gebruiken om beeldbestanden af te spelen.

Roept u maar...
Met Ford SYNC 2 kan je  zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen 'Ik heb trek', of de Michelingids openen om je te helpen bij het maken van de reservering. Wifi-connectiviteit is met een USB-modem beschikbaar via hotspots. En het systeem is verder uitgerust met het Ford Emergency Assistance dat automatisch het alarmnummer belt in geval van een ongeluk. 

Uw muziekopties
Kies uit een SYNC 2-systeem met acht premium speakers, of een geavanceerde Sony-unit met 12 Sony-speakers en DAB digitale radio ontvangst.

Zien waar u achteruit rijdt
Dat kan met de achteruitrijcamera die via het scherm op het middenconsole laat zien waar je rijdt. En het makkelijke is dat het systeem automatisch wordt geactiveerd als je in de achteruit schakelt. Deze handige hulp gebruikt virtuele lijnen die u helpen om in de kleinste ruimte te parkeren.

Binnen de lijnen rijden
Het Lane Keeping System signaleert als je ongewild buiten de lijnen van jouw rijstrook komt. Met een naar voren camera detecteert het systeem de positie van de auto en geeft een waarschuwing als je de rijstrook verlaat. Reageer je niet, of te laat, dan kan Lane Keeping Alert bijsturen om je weer terug te leiden naar de rijstrook. Het systeem wordt automatisch uitgeschakeld bij snelheden onder 65 km/u en kan desgewenst handmatig worden uitgezet.

Veilig van baan veranderen
Dat kan met het Blind Spot Information System (BLIS). Radar-sensoren scannen de dode hoeken aan beide zijden van jouw auto en waarschuwen je met een duidelijk zichtbaar oranje lampje in de buitenspiegel als het systeem een voertuig heeft gedetecteerd. BLIS heeft ook een geheel nieuwe technologie, Cross Traffic Alert: uw extra oog op naderend verkeer tijdens het achteruit rijden.

Parkeren, fluitje van een cent!
Dat moderne auto’s zelfstandig kunnen fileparkeren, is geen nieuws meer. Maar Active Park Assist op de Ford Mondeo doet meer. Het systeem helpt je ook bij het uit parkeren, terwijl Perpendicular Parking (PPA) detecteert of de Mondeo in een vrije ruimte past, waarna het de auto achteruit inparkeert. En als er obstakels zijn, wordt je gewaarschuwd door Side Parking Aid (SPA).
Bekijk video

Comfort en gemak
De belofte wordt waarheid
Open het portier, adem de sfeer en neem plaats achter het stuur. Je wordt in de nieuwe Mondeo omringd door kwaliteit van hoogwaardige materialen, doordacht design en functionele ergonomie. 

Jouw voorruit snel ijsvrij
Het heeft gevroren en je wilt snel vertrekken. Quickclear maakt jouw voorruit in een handomdraai vorstvrij met niet meer moeite dan één druk op de knop.

Premium comfort
In de nieuwe Mondeo zijn geheel instelbare Premium Comfort Seats beschikbaar. Deze stoelen bieden extra steun en verlenen indien nodig een massage. Zo kan je de kilometers onder de auto door laten glijden en blijf je fris tot op de plaats van bestemming. Het wordt nog beter als je de stoelverwarming, of desgewenst de stoelventilatie inschakelt. Zo zit je thuis niet.

Panoramadak
Rijdt het daglicht tegemoet, laat het licht naar binnen stromen en geniet met volle teugen van je reis met de Mondeo. Het elektrisch bedienbare zonnescherm opent en sluit je met een druk op de knop, terwijl het warmtewerende glas je hoofd koel houdt en tevens bescherming verleent tegen schadelijke UV-straling. Elke model kan met een eigen dak optie besteld worden: een groot, vast panoramadak voor de vijfdeurs versie; een tweedelig te openen panoramadak voor de wagon en een traditioneel schuif- kanteldak voor de vierdeurs versie.

Sfeerverlichting
Met de optie sfeerverlichting wordt het interieur van de auto in het donker op zachte wijze verlicht. Er kan worden gekozen uit acht verschillende kleuren.

Individuele klimaatvoorkeuren
In de Mondeo kan je voor zichzelf en jouw passagiers afzonderlijk de temperatuur instellen met de optionele Dual zone Electronic Automatic Temperature Control (DEATC). Deze geavanceerde airco handhaaft de gekozen instellingen, ongeacht de buitentemperatuur.

Dimmende binnenspiegel
Koplampen van achterop rijdend verkeer kunnen u ’s nachts makkelijk verblinden. Daarom detecteert de automatisch dimmende binnenspiegel het licht van de koplampen en schakelt over op een diminstelling.

Buitenspiegels die zichzelf beschermen
Elektrisch inklapbare buitenspiegels kunnen met één druk op de knop worden ingeklapt. Dat helpt schade voorkomen wanneer je in een krappe ruimte moet inparkeren. En omdat ze verwarmd zijn kan je 's morgens in de kou sneller en veiliger vertrekken.

Slimme sleutel
Met Ford MyKey® kan je  de werking van een aantal functies beperken. Bijvoorbeeld als je de auto uitleent. Je  kunt dan de maximumsnelheid, een herinnering voor het omdoen van de veiligheidsgordel en zelfs het maximumvolume voor het audiosysteem instellen. Misschien wordt het daardoor ook wat makkelijker om jouw kostbare Mondeo uit te lenen. Ford MyKey® is bekroond met een Euro NCAP Advanced Award.

Maximaal zicht, zonder anderen te verblinden
Auto High Beam schakelt tijdelijk het grootlicht uit wanneer het tegemoetkomend verkeer of een voorligger opmerkt, zodat je andere bestuurders niet verblindt. Zodra de weg weer vrij is schakelt het systeem het grootlicht automatisch weer in. Auto High Beam is beschikbaar als optie bij het Lane Keeping-systeem (zie het onderdeel Veiligheid en beveiliging).

Moeiteloos naar de top
Welke motor je ook kiest, de motoren van de gloednieuwe Mondeo leveren stuk voor stuk topprestaties. Ze voeren de auto moeiteloos naar hoge kruissnelheden en gaan spaarzaam om met brandstof. Daarmee behoort de Mondeo tot de top van sublieme reisauto’s. Voeg daarbij de verbeterde ophanging en een reeks intelligente technologieën voor veiligheid en rijcontrole en het resultaat is een excellente en zuinige reisauto met ultranauwkeurig rijgedrag onder alle omstandigheden.

Ongekende prestaties met dubbele turbo
Twee turbo’s in plaats van één. De nieuwe bi-turbo diesel is niet alleen de eerste die speciaal voor personenauto’s is ontwikkeld, het is ook veruit de krachtige met 210 pk (154kW) en een indrukwekkend 400 Nm koppel. En veel minder CO2-uitstoot in vergelijking met een conventionele motor met een vergelijkbaar prestatieniveau. De twee turbo’s zorgen er in elke situatie voor dat het gevraagde vermogen wordt geleverd. De primaire turbo werkt bij lagere snelheden en geeft een boost als extra vermogen gevraagd wordt, bijvoorbeeld in stadsverkeer. De secundaire turbo laat de auto vanaf hogere snelheden moeiteloos extra versnellen. Deze bi-turbo diesel-technologie is zo efficiënt dat uw interieur sneller wordt verwarmd dan bij een conventionele motor het geval is.
Klik hier om de video te bekijken

Verbluffende Ford EcoBoost
Ecoboost-benzinemotoren combineren directe brandstofinjectie en turbocompressie voor optimale prestaties en een bescheiden brandstofconsumptie. Voor de nieuwe Mondeo kan je kiezen uit drie EcoBoost-benzinemotoren:
 • Met 92 kW (125 pk) geeft de revolutionaire (en veelvuldig onderscheiden) driecilinder 1.0-liter EcoBoost-motor u het vermogen dat u zou verwachten van een conventionele 1.6-motor, met 25% minder brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot
 • De nieuwe 1.5-liter EcoBoost-motor levert 118 kW (160 pk) met een brandstofverbruik van 5,9 l/100 km.
 • De 2.0-liter EcoBoost voert de prestaties nog een stapje verder met een indrukwekkende 149 of 176 kW (203 of 240 pk), terwijl de noice symposer tijdens het accelereren een sportief motorgeluid aan de cabine doorgeeft. 


Mondeo met de nieuwste dieseltechniek
Fords nieuwste dieseltechnologie vindt u in de 1.5 TDCi of de 2.0 TDCi. Deze ultramoderne motoren koppelen veel vermogen en een hoog koppel aan een laag brandstofverbruik en een lagere uitstoot. De 2.0 TDCi biedt drie vermogens, met een indrukwekkende top van 132 kW (180 pk), terwijl deze tegelijkertijd op het gebied van zuinigheid en lage uitstoot uitstekende prestaties levert.

Ultrazuinige ECOnetic dieselmotoren
ECOnetic dieselmotoren zijn technologische hoogstandjes die uitlaatgassen omzetten in stikstof en water. Goed voor het milieu dus. De dieselmotoren voor de Mondeo zijn verkrijgbaar in verschillende ECOnetic-versies:

  • de 1.5TDCi ECOnetic en 1.6TDCi ECOnetic met 94g CO2/km;
  • de 2.0TDCi ECOnetic 110 en 132 kW (150 pk en 180 pk) met 107g CO2/km. 


Maatwerk versnellingsbakken
Er zijn twee handgeschakelde 6-versnellingsbakken beschikbaar. De lichtere van de twee is verkrijgbaar op de 1.0 en 1.5-liter EcoBoost-motoren en de 1.6-liter diesel. De andere heeft een hoger koppelvermogen, dat beter past bij de 2.0 TDCi.

Geavanceerde automatische versnellingsbakken
De nieuwe Mondeo is verkrijgbaar met twee automatische transmissies. Voor de 1.5 en 2.0 EcoBoost motoren is de automatische versnellingsbak met 6 versnellingen en een hoog koppelvermogen beschikbaar. Voor de 2.0 TDCi biedt de Ford Powershift automatische transmissie zich aan. Deze combineert het gemak van een automaat met de controle van een handgeschakelde versnellingsbak, wat zich door vertaalt in bliksemsnel schakelen en continu vermogen. In beide gevallen wordt de auto standaard geleverd met schakelflippers aan het stuur.

Primeur: Hybrid Electric-technologie voor de Mondeo
De nieuwe Mondeo is verkrijgbaar als geavanceerd Hybrid Electric Vehicle (HEV): de allereerste die door Ford in Europa wordt geproduceerd en meteen al een van de slimste. De voordelen van een gecombineerde elektrische-benzine-aandrijving zijn boven elke twijfel verheven: zuinig, schoon en milieuverantwoord rijden met behoud van goede prestaties en optimaal rijgedrag. De Mondeo HEV combineert al deze voordelen en voegt daar slimme technologieën aan toe. Zoals Regenerative Braking (energie terugwinning uit remmen), een innovatieve Smartguage met 'Brake Coach' en andere systemen die het accugebruik beperken. De Ford Mondeo HEV is standaard voorzien van de eCVT automatische transmissie.
Bekijk video

Elektrisch zo lang als het kan
EV+ combineert de ingebouwde GPS van Ford SYNC met geavanceerde software om veel bezochte bestemmingen in het geheugen op te slaan. Als u zich op een bepaalde afstand bevindt van een plek waar u gewoonlijk stopt zal de auto proberen elektrisch te blijven rijden tot je die bestemming is bereikt.

Nauwkeurig afgestelde ophanging, voor een geraffineerde rit
De Mondeo is toegerust met een nieuw ontwikkelde, onafhankelijke multi-link achteras. Dit geavanceerde systeem is licht, stijf en perfect afgesteld voor een uitstekend reactievermogen, optimale beheersbaarheid en een subliem rijgedrag.

Automatic Paddle Shift Controls
Deze op raceauto's geïnspireerde techniek tref je normaal gesproken alleen aan op luxe sportwagens. Maar nu ook op de nieuwe Mondeo. Met de op het stuurwiel gemonteerde paddle controls schakelt u supersnel, bijvoorbeeld bij het ingaan, of uit accelereren van bochten. Het systeem is beschikbaar op zowel de automaat met zes versnellingen als de Powershift-versie.

Slimme stuurbekrachtiging
EPAS, zo heet de elektrische stuurbekrachtiging waarmee de Mondeo is uitgerust. Het systeem zorgt voor een lichtere besturing met een betere wendbaarheid bij lagere snelheden in de stad of tijdens parkeren. Bij hogere snelheden neemt de bekrachtiging automatisch iets af, waardoor het sturen solider aanvoelt. Met nieuwe Drift Control houdt EPAS ook rekening met zijwind en andere rijomstandigheden, terwijl Active Nibble Control ongewenste trillingen van het stuur beperkt.

All-Wheel Drive-systeem (AWD)
Veranderende omstandigheden op het terrein of wegdek vergen uiterste concentratie van de bestuurder. Het intelligente All-Wheel Drive-systeem (AWD) ontlast de bestuurder door precies de juiste hoeveelheid motorkoppel naar de wielen te sturen die de meeste grip nodig hebben. Dit geavanceerde systeem gebruikt sensoren en software om proactief te beslissen hoeveel vermogen naar elke as wordt gestuurd, voordat de wielen slippen. En omdat het systeem 'on demand' is, wordt het alleen geactiveerd als het nodig is. Dat bespaart brandstof op minder veeleisende wegen

Brug open, motor uit
Stil staan voor de brug, voor een stoplicht, of in de file, dan heb je de motor even niet nodig. Auto Start-Stop schakelt de motor automatisch uit, terwijl functies als de ventilatie, de radio en Ford SYNC voeding houden. Zodra je het gaspedaal indrukt en de eerste versnelling selecteert, start het systeem de auto opnieuw.

Meer stroomlijn, minder brandstof
Daarvoor dient het Active Grille Shutter-systeem. Bij langzaam rijden blijft de grilleventilatie open om de motor te koelen. Wanneer jouw snelheid toeneemt, sluit het systeem de ventilatieopeningen om de stroomlijn te verbeteren. Hierdoor verbetert het brandstofverbruik, waardoor op den duur aanmerkelijke besparingen bereikt kunnen worden.

Efficiënt accu laden
In tegenstelling tot traditionele systemen laadt Smart Regenerative Charging de accu alleen wanneer dit nodig is, en vermijdt het opladen juist, indien mogelijk, wanneer je op het gaspedaal drukt. Op deze manier kan je nog meer brandstof besparen en wordt de uitstoot van uitlaatgassen verder verminderd.

Vijfsterren-veiligheid Euro NCAP
De nieuwe Mondeo is uitgerust met een reeks aan eerder onderscheiden Ford-technologieën op gebied van veiligheid. Daarmee verwierf hij het maximale aantal van vijf sterren door Europa's toonaangevende onafhankelijke veiligheidsorganisatie, Euro NCAP. En dit is de eerste auto uit het Ford-assortiment die is uitgerust met opblaasbare gordels achterin. Hieronder kan je er meer over lezen.

Unieke airbags op de achterbank
De twee buitenste zitplaatsen achterin zijn toegerust met opblaasbare veiligheidsgordels. Net als normale airbags blazen deze gordels zich bij botsing op en verdelen de kracht van de impact over een groter deel van het bovenlichaam. Deze innovatieve technologie verlaagt de druk op de borst en vertraagt de reactie van hoofd en nek. De kans op letsel wordt hierdoor beperkt.

Emergency Assist in buitenland
Emergency Assist kan levens redden. Dit onderdeel van Ford SYNC kan automatisch in contact treden met de alarmcentrale als bij een ongeluk de airbag geactiveerd wordt, of de benzinepomp zichzelf uitschakelt. Het systeem kan cruciale informatie, zoals uw gps-coördinaten, doorgeven, zelfs wanneer je bewusteloos bent. Helaas werkt het vooralsnog niet in Nederland, maar wel in 30 andere landen. Via Ford Sync kan je natuurlijk wel altijd 112 bellen.

Voor optimale voertuigbeheersing
Elektronic Stability Program (ESP) omvat een reeks technologieën die je onder moeilijke omstandigheden meer controle over de Mondeo geven. Sensoren detecteren uw rijpatroon en grijpen in als zich plotselinge wijzigingen voordoen, zoals slippen, of uitbreken. Het systeem stelt vervolgens de snelheid van elk wiel nauwkeurig bij, om de stabiliteit van de auto te vergroten en slippen te voorkomen. ESP-functies omvatten Hill Start Assist, Emergency Brake Assist en Electronic Brake Prefill.

Voorkomt schade
Het innovatieve Active City Stop-systeem helpt u om botsingen te voorkomen in langzaam rijdend verkeer bij snelheden tot 40 km/u. Als het systeem detecteert dat de auto voor je plotseling stopt, remt de auto automatisch af.

Hulp bij hellingproef
Vanuit stilstand wegrijden is niet altijd even makkelijk. Hill Start Assist is echter een welkom hulpje. Zodra u de rem loslaat handhaaft het systeem de remkracht op de wielen gedurende 2,5 seconden. Hierdoor heb je voldoende tijd om het gaspedaal te bedienen en de auto op te laten trekken. Het is ook een handige functie bij het starten en stoppen op een gladde ondergrond.

Extra vermogen bij een noodstop
Emergency Brake Assist (EBA) zorgt ervoor dat de volledige remkracht beschikbaar is in een noodsituatie. Het wordt automatisch bediend door het ESP-systeem, dat registreert hoeveel druk je op het rempedaal hebt uitgeoefend en verhoogt indien nodig de druk automatisch.

Mondeo beschermt voetgangers
Wie denkt er aan de veiligheid van voetgangers? Precies, de Ford Mondeo. Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection detecteert mensen, waar ze zich ook bevinden. Het zouden fietsers kunnen zijn die van plan zijn over te steken, of winkelend publiek dat richting het zebrapad drentelt. Als je niet tijdig reageert, remt het systeem automatisch. Deze nieuwe technologie is ontworpen om de ernst van ongelukken te beperken en misschien wel te voorkomen. Het werkt alleen bij snelheden tot 80 km/u, maar dat is wel logisch.

Tot hier en niet verder
Te hard rijden kost geld. Maar op de nieuwe Mondeo kunt u zichzelf in bescherming nemen met de optioneel verkrijgbare Active Speed Limiter Device (standaard op Trend en Titanium). Met behulp van dit systeem kunt u uw maximale snelheid voor een hele reis vooruit instellen. Je  krijgt dan een waarschuwing als je jouw eigen limiet overschrijdt. Gebruik het voor trajecten waar je al eerder bekeurd bent, of die gevaarlijke afdaling waar de maximum snelheid echt een grens is.

Korte noodstops
Het ESP remsysteem herkent een noodstop direct. Als het zicht voordoet reageert het systeem razendsnel door de luchtopening tussen de remblokken en -schijven te sluiten. Deze technologie staat bekend als Electronic Brake Fill en kan de remafstand van de auto verkorten.

U kiest welke deuren u wilt vergrendelen en ontgrendelen
Dit nieuwe centrale vergrendelingssysteem met afstandsbediening is veiliger dan ooit. Dat komt omdat je zelf kunt bepalen welke deur je wilt ontgrendelen terwijl de andere deuren vergrendeld blijven, totdat je een schakelaar op het portier van de bestuurder activeert. Met deze zelfde schakelaar vergrendelt en ontgrendel je alle andere deuren van het voertuig.

Prestaties & maten

Tankinhoud
62.5 liter
Acceleratie 0-100 km/u
9,2 sec
Verbruik snelweg
3.2 L/100km
CO2 uitstoot
99 gr/km
Topsnelheid
187 km/u
Verbruik stad
5.2 L/100km
Verbruik gecombineerd
4.2 L/100km
Energielabel
Energielabel A
4871mm
 
2850mm
 
1482mm
 
1812mm
 
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact