Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

DEZE MUSTANG IS VOLLEDIG ELEKTRISCH

De Mustang heeft een iconische status en staat voor passie, met de Mustang Mach-E voegt Ford daar een nieuwe vorm van vrijheid én duurzaamheid aan toe.

v.a. € 46.300.-
Lease v.a. € 589,- p/mnd
Ford Options v.a. € op aanvraag p/mnd
OverzichtDesignRijervaringVermogen en efficiëntieVeiligheid
De volledig elektrische Mustang Mach-E

Maak nu een afspraak voor een proefrit in de Mach-E

 

DEZE MUSTANG IS VOLLEDIG ELEKTRISCH

100 % SUV en 100% elektrisch; de Ford Mustang Mach-E

De Mustang heeft een iconische status en staat voor passie, met de Mustang Mach-E voegt Ford daar een nieuwe vorm van vrijheid én duurzaamheid aan toe.

Je telefoon als sleutel
Gebruik je telefoon als sleutel om je Mustang Mach-E te starten en te bedienen.
Met de FordPass-app kun je de kofferruimte ook openen en de afstandsbediening in je Mustang Mach-E inschakelen zonder dat je een daadwerkelijke sleutelhanger nodig hebt.

De nieuwe Ford Mustang Mach-E is een auto die gezien mag worden. Met zijn ranke design, coupé-achtige silhouet en greeploze portieren, is de sportieve SUV een uiterst fraaie verschijning. Extra lekker op het netvlies liggen de LED projector koplampen, greeploze portieren, karakteristieke “Tri-Bar” achterlichtunits en grille die eveneens geïnspireerd is op de Mustang Fastback. 
Het ontbreken van een brandstofmotor maakt extra koeling overbodig en dus is die op de Mustang Mach-E geheel gesloten.

Ford Mustang Mach-E 

Het Mach-E model beschikt over een actieradius van 600 kilometer (WLTP) waarmee ook lange ritten moeiteloos gereden kunnen worden. Daarbij kunt u met de DC-oplaadfunctie in slechts 10 minuten de accu al tot 93 kilometer opladen bij een oplaadpunt met hoog vermogen. Om optimaal te kunnen genieten van het rijden met deze elektrische SUV is de nieuwste generatie Ford SYNC ingebouwd. Dankzij dit verbonden ecosysteem kunt u het rijden in uw Mustang Mach-E met de mobiele telefoon of computer aanpassen en updaten.

Ford Mustang Mach-E AWD 

De meest sportieve uitvoering van de Mach-E is de AWD. Deze uitvoering beschikt over vierwielaandrijving met dubbele motor. Hierdoor wordt er meer druk uitgeoefend op de voor- en achteras voor een nog dynamischere rijervaring. Ook met deze uitvoering rij je meer dan 500 kilometer op één acculading, namelijk 540 kilometer (WLTP). Tijdens deze kilometers ervaart u de iconische kracht van de Mustang, maar dan elektrisch.

 

Wil je een proefrit met de Mustang Mach-E?, klik dan hier

 

DESIGN

De Mustang Mach-E heeft  een stevige neus, dit heeft de Mustang ook, zoals ook de achterlichten van de Mach E op de lichtunits van de Mustang lijken. Door die flinke voorkant is de bagageruimte onder de voorklep de grootste in zijn soort. Ongeacht of het een Mach E met vierwiel- of met tweewielaandrijving is, de bagageruimte is identiek.‘

Elke portier laat zich openen door een druk op een ronde knop, alsof je een lift in een appartementencomplex oproept. Druk je op de knop bij het achterportier, dan schiet dit een klein stukje open, zodat je het met de hand verder kunt openen. De voorportieren hebben een kleine handgreep bij de drukknop, waarmee je de deur opentrekt.

Interieur gericht op licht en ruimte

Ford-designers werkten nauw samen met toekomstige gebruikers om een interieur te ontwerpen dat aansluit bij hun wensen en voorkeuren. Een elektrisch aangedreven auto biedt meer vrijheid om binnenruimte te maximaliseren. Vijf inzittenden zitten ruim en comfortabel in de Mustang Mach-E. 

Het interieur is een samenspel van strak, modern design en slimme functionaliteit. Er is een premium B&O audiosysteem verkrijgbaar, inclusief luidsprekers voorin boven de luchtroosters die ogen als een soundbar. Onder de middenarmsteun zit een vak dat groot genoeg is voor bijvoorbeeld een handtas. Het dashboard is typisch Mustang door een bovenrand met de kenmerkende, dubbele boogvormen. Het glas van het panoramadak heeft een speciale coating waardoor het interieur in de zomer koeler blijft en warmte beter vasthoudt in de winter. Ook helpt een laag tussen het glas te beschermen tegen UV-straling.

Het ontgrendelen en activeren van de auto gaat uiterst gemakkelijk met ‘Phone As A Key’-technologie4. Deze technologie debuteert eveneens in de Mustang Mach-E. Met behulp van Bluetooth kan de auto de smartphone van de bestuurder traceren als die de auto nadert. Ontgrendelen en starten kan dan zonder de telefoon tevoorschijn te halen. Als back-up, bijvoorbeeld bij een lege smartphone, is het ook mogelijk om de auto te ontgrendelen door een code in een keypad op de B-stijl in te toetsen. Door het invoeren van een andere code op het centrale scherm is de Mustang Mach-E vervolgens te starten.

 
Wil je een proefrit met de Mustang Mach-E? klik dan hier

RIJERVARING 

Prestaties geven nieuwe lading aan het woord ‘electrifying’

 

In de Mustang Mach-E heeft de bestuurder keuze uit drie rijmodi: Whisper, Engage en Unbridled. Elke modus staat garant voor verfijnde rijdynamiek en onderscheidende instellingen voor de stuurreactie, interieurverlichting, speciale geluiden voor een authentieke elektrische rijbeleving en dynamische animaties in het instrumentarium.

 

Een nieuw all-wheel drive systeem verdeelt de aandrijfkracht over de voor- en achterwielen voor optimale tractie en wegligging. Om de controle onder gladde omstandigheden te maximaliseren is dit systeem door Ford geperfectioneerd tijdens uitvoerig testwerk op natte en besneeuwde wegen.

 

Bovenop de zinderende acceleratiekracht zal de Mustang Mach-E beschikbaar komen met gloednieuwe Flexira aluminium performance remklauwen van Brembo. Deze behouden de functionaliteit van een vaste remklauw, terwijl ze zijn ontworpen met de afmetingen van een zwevende remklauw. De Mustang Mach-E GT is ook voorzien van MagneRide® adaptieve ondersteltechnologie, wat een innemend rijcomfort biedt.

 

 
Wil je een proefrit met de Mustang Mach-E? klik dan
 hierAccutechnologie en zorgeloos opladen

De Mustang Mach-E is leverbaar met een standaard lithium-ion accu met een capaciteit van 75,7 kWh of een extended range accu van 98,8 kWh. Met deze laatste is een rijbereik tot 600 km mogelijk volgens WLTP, in combinatie met achterwielaandrijving1. De standaard accu bestaat uit 288 lithium-ion cellen en bij de extended range zijn dat er 376.

De accu is in de vloer tussen de assen gemonteerd. Dat levert een laag zwaartepunt en maximale interieurruimte op. De behuizing is watergekoeld en omgeven door een constructie die de accu beschermt tegen de impact tijdens een botsing. De koeling zorgt voor een optimale temperatuur in alle weersomstandigheden en verbetert de oplaadtijd.

Uit onderzoek blijkt dat gebruikers van elektrische auto’s tachtig procent van de tijd thuis laden. Ford levert daarvoor een Ford Connected Wallbox, waarmee opladen tot vijf keer sneller gaat dan met een regulier stopcontact. Bij de versie met extended range en vierwielaandrijving laadt de Wallbox per uur 62 kilometer rijbereik5. De Ford Home Charge Cable, die bij de auto wordt geleverd, maakt het mogelijk om per uur 14 kilometer rijbereik te laden met een regulier Europees stopcontact.

Standaard specificaties Mustang MACH-E o.b.v. grote accu

 

  •           Vermogen 98.8 kWh
  •           Actieradius 600 km
  •           Maximaal vermogen 210 kW/285 pk
  •           Maximale koppel 415 Nm
  •           Acceleratie (0 - 100 km/u) < 8 seconden
  •           Max laadvermogen 150 kW
  •           Totale laadtijd (10% - 80%) 45 minutenWil je een proefrit met de Mustang Mach-E? klik dan hier


  

Mustang Mach-E

Veiligheid
Euro NCAP Advanced onderscheiding
Het Ford MyKey systeem is onderscheiden met een Euro NCAP Advanced award. Deze hoge onderscheiding erkent alleen de meest geavanceerde technologieën die de gevolgen van een aanrijding beperken of voorkomen. Het is een bewijs van Ford's inzet voor veiligheid. In totaal heeft Ford-technologie zeven Euro NCAP Advanced awards verworven.

Emergency Assistance bij een ongeluk
Het geavanceerde SYNC-systeem omvat de met een Advanced Award bekroonde SYNC-functie Emergency Assistance*. Mocht je ooit betrokken zijn bij een ongeval, dan wordt Emergency Assistance ingeschakeld zodra er een airbag in werking is getreden of door een uitgeschakelde brandstofpomp. Zolang jouw mobiele telefoon met SYNC verbonden is, zal Emergency Assistance het alarmnummer bellen en deze in de lokale taal doorgeven dat er een ongeval heeft plaatsgevonden en waar de auto zich bevindt.

* Emergency Assistance werkt vooralsnog niet in Nederland maar wel in meer dan 30 andere      Europese landen. U kunt natuurlijk wel altijd zelf 112 bellen via SYNC.
Meer informatie over Ford SYNC en Emergency Assistance in Nederland

 Een 360° camera met split-view scherm helpt je om je meer bewust te zijn van je omgeving op de weg. Beelden van vier afzonderlijke camera’s, die rondom de auto zijn geplaatst, worden zo samengevoegd.


Wil je een proefrit met de Mustang Mach-E? klik dan hier

Reserveer nu:
Op www.ford.nl kan met een aanbetaling een reservering worden gemaakt voor de nieuwe Ford Mustang Mach-E.

Klanten die een reservering willen maken, kunnen een account aanmaken, de gewenste specificatie van de Mustang Mach-E selecteren, een Ford-dealer selecteren en hun creditcardgegevens voor de aanbetaling invoeren. Klanten die een reservering maken, kunnen hun configuratie volgend jaar voltooien.

Je telefoon als sleutel

Gebruik je telefoon als sleutel om je Mustang Mach-E te starten en te bedienen.

Met de FordPass-app kun je de kofferruimte ook openen en de afstandsbediening in je Mustang Mach-E inschakelen zonder dat je een daadwerkelijke sleutelhanger nodig hebt.

 

De nieuwe Ford Mustang Mach-E is een auto die gezien mag worden. Met zijn ranke design, coupé-achtige silhouet en greeploze portieren, is de sportieve SUV een uiterst fraaie verschijning. Extra lekker op het netvlies liggen de LED projector koplampen, greeploze portieren, karakteristieke “Tri-Bar” achterlichtunits en grille die eveneens geïnspireerd is op de Mustang Fastback.

Het ontbreken van een brandstofmotor maakt extra koeling overbodig en dus is die op de Mustang Mach-E geheel gesloten.

Ford Mustang Mach-E

Het Mach-E model beschikt over een actieradius van 600 kilometer (WLTP) waarmee ook lange ritten moeiteloos gereden kunnen worden. Daarbij kunt u met de DC-oplaadfunctie in slechts 10 minuten de accu al tot 93 kilometer opladen bij een oplaadpunt met hoog vermogen. Om optimaal te kunnen genieten van het rijden met deze elektrische SUV is de nieuwste generatie Ford SYNC ingebouwd. Dankzij dit verbonden ecosysteem kunt u het rijden in uw Mustang Mach-E met de mobiele telefoon of computer aanpassen en updaten.

Ford Mustang Mach-E AWD

De meest sportieve uitvoering van de Mach-E is de AWD. Deze uitvoering beschikt over vierwielaandrijving met dubbele motor. Hierdoor wordt er meer druk uitgeoefend op de voor- en achteras voor een nog dynamischere rijervaring. Ook met deze uitvoering rij je meer dan 500 kilometer op één acculading, namelijk 540 kilometer (WLTP). Tijdens deze kilometers ervaart u de iconische kracht van de Mustang, maar dan elektrisch.

Ford Mustang Mach-E achterkant
De cockpit van de Ford Mustang Mach-E
Het interieur van de Ford Mustang Mach-E
voorzijde van de Ford Mustang Mach-E
De 19 inch lichtmetalen velgen Ford Mustang Mach-E
Meer ruimte om spullen op te bergen met het MegaBox-compartiment van de Ford Puma
4712mm
 
2980mm
 
1597mm
 
1881mm
 
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact