Ford Focus

Ford Focus

Meest innovatieve en dynamische Focus ooit

v.a. € 31.995.-
Lease v.a. € 469.- p/mnd
Ford Options v.a. € 259.- p/mnd
OverzichtGalerijAanbiedingenKenmerkenUitvoeringen
Ford onthult de volledig nieuwe en technologisch meest vooruitstrevende Focus ooit. Dit  allernieuwste model is vanaf nu te bestellen en staat begin 2022 in onze showroom.

De Ford Focus

Met een opvallend nieuw design en volop nieuwe verbindingsmogelijkheden.
Dankzij de connected navigatie en Ford Secure, blijf je naadloos verbonden en heb je toegang tot geavenceerde beveiligingsfuncties.

Leer de nieuwe wereld kennen van de electrificatie en efficientie dankzij de EcoBoost Hybrid Power Shift automatische transmissie, speciaal ontworpen om het rijden zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Ford Pass

FordPass Connect maakt het ook mogelijk om vanaf welke locatie dan ook op afstand bepaalde voertuigfuncties te bedienen via de smartphone en de FordPass-app. Bestuurders kunnen hun routes sneller en comfortabeler plannen met Live Traffic updates voor het navigatiesysteem. Andere functies zijn het ont- en vergrendelen van de portieren, Remote Start4 voor Focus-modellen met achttrapsautomaat, Vehicle Locator en de Vehicle Status voor het controleren van het brandstofniveau, alarmstatus, bandenspanning, oliepeil en meer.


Wil je de Ford Focus leasen? Kom dan langs in één van onze showrooms en laat je informeren over de mogelijkheden.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL
Het nieuwe 12.3 inch (31,2 cm) digitale instrumentenpaneel van de Focus toont de bestuurdersinformatie in hoge definitie met intuïtieve en gemakkelijk te lezen pictogrammen. Je kunt instellen welke informatie wordt weergegeven, inclusief navigatiewaarschuwingen, en de voorkeursinstellingen van afzonderlijke bestuurders programmeren.

DODEHOEKWAARSCHUWINGSSYSTEEM
Dit systeem maakt gebruik van zijsensoren om auto's te detecteren die zich in de dode hoek bevinden, zelfs wanneer je een aanhangwagen sleept. Als een ander voertuig wordt gedetecteerd, waarschuwt het systeem je via waarschuwingslampjes die in de buitenspiegels zijn ingebouwd.

LANE-KEEPING SYSTEM
Naar voren gerichte camera's detecteren of je ongemerkt je rijstrook verlaat. Het systeem waarschuwt je dan door het stuur te laten trillen en kan zelfs zachte stuurhulp bieden om je weer naar de juiste rijstrook te leiden. Ontworpen voor wegen met meerdere rijstroken. Het wordt automatisch gedeactiveerd onder 65 km/u of kan handmatig worden uitgeschakeld.

CROSS TRAFFIC ALERT
Helpt het bewustzijn te verhogen wanneer je achteruit een parkeerplaats verlaat en je zicht beperkt is. Het systeem detecteert of een voertuig van de zijkant nadert, laat dan een signaal horen en activeert een waarschuwingslampje in de Focus-deurspiegel om je te waarschuwen voor het naderende voertuig.

FORD CO-PILOT 360
Ford Co-Pilot360 combineert verschillende technologieën die samenwerken, om je rijervaring comfortabeler en fijner dan ooit te maken. Adaptive Cruise Control past bijvoorbeeld automatisch je snelheid aan je voorligger aan. Het systeem kan zelfs snelheidsborden herkennen en je cruisecontrolsnelheid daaraan aanpassen.

INSTELBARE RIJMODI
Instelbare rijmodi wijzigen de voertuiginstellingen, zoals de koppelreactie, besturing en het schakelen, zodat deze overeenkomen met de rijomstandigheden. De Focus heeft 5 verschillende rijmodi: Normal, ECO, Sport, Slippery en Trail. Belangrijke informatie wordt via het digitale instrumentenpaneel weergegeven in verschillende kleurenthema's naargelang van de rijmodus die is geselecteerd.

ACTIVE PARK ASSIST
Parkeren in een drukke straat of een krappe ruimte kan lastig zijn. Maar Active Park Assist in de Focus maakt het gemakkelijk. Het systeem zal een geschikte parkeerplaats vinden en je er vervolgens automatisch in sturen. Je hoeft alleen maar op de knop te drukken en de auto het werk voor je te laten doen.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL MET STOP & GO
De Adaptive Cruise Control van de Focus maakt rijden bij druk verkeer eenvoudig. Stel gewoon je gewenste snelheid in en het systeem houdt automatisch een vooraf ingestelde afstand aan van het voertuig dat voor je rijdt en brengt je auto indien nodig tot stilstand. Zodra het verkeer vóór je weer weg is, geeft het systeem gas tot de door jou gekozen snelheid weer bereikt is. Beschikbaar bij automatische transmissie.

VERKEERSBORDHERKENNING EN INTELLIGENT SPEED ASSIST
Het verkeersbordherkenningssysteem scant verkeersborden en wegmarkeringen om de huidige snelheidslimiet te identificeren en kan indien geactiveerd vervolgens je maximumsnelheid aanpassen aan deze limiet.

DRIVER ALERT
Het systeem waarschuwt je als het veranderingen in je rijgedrag detecteert die mogelijk veroorzaakt zijn door vermoeidheid. Als je alertheid nog meer afneemt, wordt de visuele waarschuwing herhaald in combinatie met een hoorbare beltoon.

EVASIVE STEER ASSIST
Het Evasive Steer Assist-systeem van de Focus gebruikt een radar en cameratechnologie om langzamere en stilstaande voertuigen voor je te detecteren. Vervolgens helpt het je bij te sturen om een ander voertuig te vermijden als een botsing dreigt.

HILL START ASSIST
Hill Start Assist biedt extra controle bij het starten op een helling door de druk op de remmen gedurende 2,5 seconden extra vast te houden. Het helpt voorkomen dat je naar beneden rolt terwijl je je voet beweegt tussen de rem en het gaspedaal.

Ford Focus uitvoeringen 

De Ford Focus is leverbaar in verschillende onderscheidende uitvoeringen met ieder een heel eigen gezicht; van de all-round uitgeruste Focus Connected, de stoere en avontuurlijke Ford Focus Active; de luxueuze comfortabele Titanium; de sportieve ST-Line tot de topprestaties van de ST. Wat uw voorkeur ook is, er is een Focus die bij u past.


Beschikbaar als Ford EcoBoost Hybrid

Naast zijn reeks krachtige en efficiënte benzine- en dieselmotoren is de Ford Focus nu ook verkrijgbaar als EcoBoost Hybrid. Deze hybride aandrijflijn verhoogt het vermogen, maximaliseert de efficiëntie en minimaliseert de uitstoot. En het exterieur is ontworpen om een sportive vorm te creëren die gemakkelijk de luchtweerstand vermindert, wat de efficiëntie nog verder verbetert.


De EcoBoost hybride motor gebruikt een kleine elektromotor met een accu van 48 volt om de efficiëntie te verhogen. In plaats van alleen elektrisch te rijden, biedt de elektrische motor een extra ondersteuning aan de benzinemotor wanneer dat nodig is. Het maakt ook gebruik van regeneratieve remtechnologie, die de accu oplaadt door energie op te vangen die gewoonlijk verloren gaat wanneer je afremt. Dit helpt je brandstofbesparing te verhogen en de uitstoot te verminderen.

Prestaties & maten

Tankinhoud
55 liter
Acceleratie 0-100 km/u
- sec
Verbruik snelweg
- L/100km
CO2 uitstoot
116 gr/km
Topsnelheid
- km/u
Verbruik stad
- L/100km
Verbruik gecombineerd
- L/100km
Energielabel
Energielabel A
4382mm
 
2700mm
 
1471mm
 
1848mm
 
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact