ST-Line

ST-LineFiestaFocusKugaMondeo
Dekkerautogroep introduceert de ST-Line. Deze nieuwe lijn staat voor Ford rijden in de stijl van pure passie. De  ST-Line is ontworpen rond het krachtige imago van de legendarische Ford Performance-modellen. Met de nieuwe lijn creëert u uw eigen combinatie van een dynamisch design met de superieure economie die Ford eigen is. 

GESTYLED MET TEMPERAMENT

De Ford Fiesta ST-Line is duidelijk geen gewone auto.  Met de nieuwe lijn creëer je jouw eigen combinatie van een dynamisch design met de superieure economie die Ford eigen is.  Naast de onvolprezen praktische eigenschappen van de gewone Fiesta, toont de ST-Line het imponerende temperament van de legendarische Fiesta ST. 

Blikvangers in de lijst van upgrades zijn de 16 inch lichtmetalen wielen, gespoten in Rock Metallic Grey, de honingraatgrille en de donkere omlijsting van de mistlampen. Aan de voorbumper is een spoiler toegevoegd. De sportieve wielophanging onderstreept de sportstyling van de ST-Line.

Het interieur van de Fiesta ST-Line is net zo bijzonder als zijn uiterlijk: onderscheidend en stijlvol, met zilveren accenten op de versnellingspook, roestvrijstalen pedalen, een met leer bekleed stuur en getinte ruiten. De fraaie sportstoelen met rode stiksels completeren niet alleen het ontwerp, maar bieden daarnaast een uitstekende zitpositie voor extra controle over de auto. Kortom, de Fiesta ST-line biedt een unieke mix van gebruiksgemak en temperament

fiesta st line

Ford Fiesta ST-Line Red & Black. 

Kies voor emotie

Rijden in de ST-Line Red & Black is net zo’n dynamische ervaring als een rit in de Fiesta ST-Line, maar de ST-Line Red & Black voegt daar passie aan toe.

Maak de Black Edition deelgenoot van je leven, of neem de Red Edition: een body als vuur: rood, mysterieus en vol passie. Nestel je in de voortreffelijke stoelen, breng de pk’s tot leven en reis naar verre weekenden. Knal over bochtige bergwegen en stop bij het strand waar de zon schijnt en het leven bruist.

fiesta st line

 

GESTYLED MET TEMPERAMENT

De Ford Focus ST-Line is duidelijk geen gewone auto.  Met de nieuwe lijn creëer je jouw eigen combinatie van een dynamisch design met de superieure economie die Ford eigen is.  Naast de onvolprezen praktische eigenschappen van de gewone Focus, toont de ST-Line het imponerende temperament van de legendarische Focus ST. 

Blikvangers in de lijst van upgrades zijn de opvallende lichtmetalen wielen, gespoten in Rock Metallic Grey, de honingraatgrille en de donkere omlijsting van de mistlampen. De sportieve wielophanging onderstreept de sportstyling van de ST-Line.

Het interieur van de Focus ST-Line is net zo bijzonder als zijn uiterlijk: onderscheidend en stijlvol, met zilveren accenten op de versnellingspook, roestvrijstalen pedalen, een met leer bekleed stuur en getinte ruiten. De fraaie sportstoelen met rode stiksels completeren niet alleen het ontwerp, maar bieden daarnaast een uitstekende zitpositie voor extra controle over de auto. Kortom, de Focus ST-line biedt een unieke mix van gebruiksgemak en temperament.

fiesta st line

Ford Focus ST-Line Red & Black. 


Kies voor emotie

Rijden in de ST-Line Red & Black is net zo’n dynamische ervaring als een rit in de Focus ST-Line, maar de ST-Line Red & Black voegt daar passie aan toe.

Maak de Black Edition deelgenoot van je leven, of neem de Red Edition: een body als vuur: rood, mysterieus en vol passie. Nestel je in de voortreffelijke stoelen, breng de pk’s tot leven en reis naar verre weekenden. Knal over bochtige bergwegen en stop bij het strand waar de zon schijnt en het leven bruist. 

fiesta st line

FORD KUGA ST-LINE

OPVALLEND, SPORTIEF ÉN PUUR PRAKTISCH

Omdat het oog ook wat wil: de nieuwe Ford Kuga ST-line combineert de veelgeroemde eigenschappen van de ‘gewone’ Kuga met de sportieve styling van de legendarische ST-uitvoeringen.  Neem de speciale Kuga ST-Line op je netvlies en zie wat de bodystylingkit met het eigenzinnige uiterlijk van de Kuga doet. Voor je staat een krachtige auto met sportieve stijlelementen zoals de verlaagde carrosserie, unieke lichtmetalen velgen in Absolute Black en speciale ST- emblemen die er geen twijfel over laten bestaan dat je met een bijzondere auto van doen heeft. Met de ST-line  creëer je jouw eigen combinatie van een dynamisch design met de superieure economie die Ford eigen is.  Want ook dat is de Ford Kuga ST-line: puur en praktisch! 


Kuga ST Line

MET DE SIGNATUUR VAN FORD PERFORMANCE

Ford Performance ontwikkelt high-performance supercars, zoals de nu al legendarische Ford GT. De gedurfde styling van de nieuwe Mondeo ST-Line is geïnspireerd door het sensationele uiterlijk van de Performance-modellen en is de ultieme eenwording van economische toptechniek  met het expressieve uiterlijk van een sportwagen. 

De Mondeo ST-Line is direct herkenbaar aan zijn bodykit met spoilers en skirts, de speciale 18 inch lichtmetalen velgen in Rock Metallic en zwarte naafdoppen, speciale uitlaatsierstukken, halogeen koplampen met LED dagrijverlichting en de tweedelige voorgrille met rooster. Onderhuids is het vooral de sportieve (verlaagde) wielophanging die de toon zet ten opzichte van de veelgeprezen rijprestaties van de gewone Mondeo.

Binnenin zijn het vooral de sportstoelen met rood stiksel die het beeld bepalen en natuurlijk de speciale ST-Line accenten zoals het ST-Line stuurwiel met geperforeerd leder met grijs stiksel bekleed, lichtmetalen pedalen  en de ST-Line instaplijsten bij voorportieren.

GESPIERDE MOTOREN

De Mondeo ST-Line start met 160 paardenkrachten die de ultramoderne 1.5 EcoBoost op de aandrijving overbrengt. Wie nog meer vermogen wenst kan zijn oog laten vallen op de 2 liter EcoBoost met 203 pk, of de 180 pk sterke 2.0 TDCI.  

fiesta st line

HET DESIGN

Aan de buitenkant zijn de ST-Line modellen herkenbaar aan de honingraat grille, mistlampen met zwarte omlijstingen, extra sportief ontworpen bumpers en natuurlijk met opvallende ST-Line badges die de unieke ST-afstamming illustreren. Maar de ST-Line is niet alleen uiterlijk vertoon. In alle uitvoeringen staat de ST-Line op een verlaagd sportonderstel en speciaal ontworpen lichtmetaal. 

In het interieur komt de ST-afstamming terug in speciale ST-accenten, zoals de badges op de dorpellijsten en fraaie sportstoelen. Andere elementen zijn het speciale driespaaks stuurwiel, een ST versnellingspookknop, roestvrijstalen pedalen en een donkere hemelbekleding.

DE MOTOREN

De ST-Line start bij de Fiesta modellen met de krachtige en meerdere malen bekroonde 1.0-liter EcoBoost benzinemotoren van 100 of 125 pk. De Focus uitvoering start met de 125 pk EcoBoost en voegt daar de explosieve 150 pk EcoBoost aan toe. De nieuwe Mondeo ST-Line krijgt de 160 en 203 pk sterke EcoBoost benzinemotor plus de 2.0 TDCi dieselmotor van 150pk. En de Kuga tenslotte krijgt daarnaast de 180 pk TDCi diesel toebedeeld. 

De EcoBoost-motoren zijn voorzien van turbochargers voor een vermogen die de motorinhoud ver overschrijdt. Turbocharging gebruikt uitlaatgassen om de motor extra te voorzien van sterk gecomprimeerde lucht. Dit geeft een enorme impuls aan het vermogen.

EEN KRACHTIG BEELD

Gun jezelf het plezier van een bijzondere auto zonder de last van hoge kilometerkosten. Gun jezelf een proefrit met de nieuwe ST-Line. Wij verzorgen het graag voor je.

Klik hier voor de brochure
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact