De Ford Explorer Tour 2024 02 May, 2024

De VER (Vereniging Elektrisch Rijden) slaat de handen ineen met regionale autodealers en importeurs voor een uniek evenement dat jou alles laat zien en ervaren over elektrisch rijden. Op 25 mei nodigen we jou uit voor een laagdrempelig en informatief evenement dat speciaal is ontworpen om al jouw vragen over elektrische auto's te beantwoorden. En het beste van alles? Wij zijn er ook!
De Ford Explorer Tour 2024

Wij presenteren met trots onze nieuwste elektrische voertuigen: de Elektrische Explorer, de Mustang Mach-E en de E-transit. Sta oog in oog met deze state-of-the-art auto's en ontdek hoe elektrisch rijden niet alleen de toekomst is, maar ook het heden.

Dus, noteer 25 mei in je agenda en kom langs! Het evenement vindt plaats op Willemsoort in en de toegang is gratis voor iedereen. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en je mee te nemen op een reis naar de toekomst van mobiliteit.

Maar dat is nog niet alles!

Van 27 mei tot en met 1 juni staat de elektrische Ford Explorer te schitteren in onze vestiging in Zaandam! Met zijn baanbrekende technologie en indrukwekkende prestaties biedt deze SUV een voorproefje van wat de toekomst te bieden heeft op het gebied van elektrisch rijden.

Van 3 juni tot en met 8 juni verhuist de elektrische Ford Explorer naar onze vestiging in Alkmaar, waar je de kans krijgt om deze innovatieve wagen van dichtbij te bekijken.

Mis deze unieke kans niet om kennis te maken met de elektrische revolutie van Ford. Kom langs, laat je inspireren en ervaar de toekomst van mobiliteit bij ons!

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact