Vignale

Ford Vignale

Een Ford met het Vignale logo is meer dan een Ford. Vignale staat voor een overtreffende trap in luxe, uitmonstering en de persoonlijke service die hoort bij het Vignale-rijden. De eer om een Vignale-logo te mogen dragen is weggelegd voor de Mondeo, Kuga en S-MAX. 

Exterieur 
Een Vignale onderscheidt zich door een rijke uitrusting en kenmerkende details als chroomlijnen en specifieke velgen. Maar ook door zijn unieke kleurstelling, honingraatvormig grille, zijn adaptieve LED-verlichting en afwerkingen in gepolijst aluminium. 

Interieur 
In het interieur van de Vignale-uitvoeringen voeren lederen bekleding met sierstiksels en karakteristieke motieven de hoofdtoon. Zij zorgen voor een hoogstaande kwaliteitsbeleving. De kwaliteit van de gebruikte materialen en het uitrustingsniveau zijn ongeëvenaard. 

Superieure prestaties 
In de Vignale uitvoeringen bieden de luxe Ford-modellen superieure rijprestaties dankzij hun onbescheiden uitmonstering boven de toch al niet mis te verstane kwaliteiten van de traditionele modellen. Bij het rijden is vooral het zeer bescheiden geluidsniveau dat de aandacht trekt. Speciale Vignale-voorzieningen om rijgeluiden en windgeruis te compenseren, zijn hier debet aan. 

Ultieme service
De wereld van Vignale is ook een wereld van ultieme servicediensten als haal- en afleverdiensten, directe servicetoegang en de beschikbaarheid van een topleenauto. En laten we uw persoonlijk Vignale-relatiemanager niet vergeten, de contactpersoon die altijd voor u klaar staat. Dat is service op topniveau. Voor uw gemak, luxe en tijdwinst! 

Te zien in de FordStore
De Vignale-modellen vindt u in de FordStore Zaandam, waar u op ontspannen wijze, informeel en met interactieve technologie kunt kennismaken met de exclusieve Ford modellen en de bijzondere diensten op gebied van automobiliteit. 


Klik hier voor de Ford Fiesta Vignale 

Klik hier voor de Ford Focus Vignale

Klik hier voor de Ford Kuga Vignale 

Klik hier voor de Ford Mondeo Vignale 


Klik hier voor informatie over de FordStore Zaandam

 

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact