Beleef Dekkerautogroep

Beleef DekkerautogroepWerken bij DekkerautogroepDuurzaamheidDaarom DekkerautogroepHistorie Dekkerautogroep
Dekkerautogroep is sinds de oprichting in 1923 een van de meest succesvolle Ford Agent in Nederland. Gestart vanuit twee autobedrijven in Zaandam vind je ons tegenwoordig in zeven vestigingen door heel Noord Holland. Hier laten wij je graag kennismaken met ons professionele team en onze toegewijde service. De vestiging in Zaandam is tevens een FordStore waar alle premium modellen zijn gepresenteerd. 

Gerenommeerd familiebedrijf
Dekkerautogroep is vanaf het eerste begin geleid vanuit een passie voor auto’s en een gezonde kijk op goed ondernemerschap. Zo groeide het trotse familiebedrijf uit tot een toonaangevende onderneming waar vertrouwen, openheid en liefde voor het merk hoog in het vaandel staan.

Passie voor service en mobiliteit
Bij Dekkerautogroep gaan passie voor autorijden en optimale mobiliteit hand in hand. Wij zijn een ervaren aanbieder van mobiliteitsoplossingen en verlenen de beste service in de breedste zin van het woord, ongeacht of het gaat om een particuliere klant of een (grote) fleetowner. Onze dienstverlening kent geen onderscheid.

Onze diensten
Het palet van onze dienstverlening is breed en geënt op de uiteenlopende behoeften van onze klanten. Naast onderhoud-reparatie, schadeherstel, financiering, verzekering, autohuur en autolease vind je bij Dekkerautogroep een vergaande optimalisatie van het serviceniveau. Heldere communicatielijnen, snelle afspraken, efficiënte service en flexibel meedenken dragen bij aan een duurzame klantentevredenheid. 

Kom eens langs!
Wij nodigen je uit om eens binnen te lopen in een van onze showrooms. Kijk op je gemak rond en beleef Dekkerautogroep met uw eigen ogen. En wil je een koopadvies, of een aanbieding voor financiering of autolease? Onze medewerkers staan graag voor je klaar! Je bent van harte welkom!
Dekkerautogroep is een van de meest succesvolle Ford Agent in Nederland. Bij ons werken meer dan 150 mensen verspreid over 7 vestigingen in Noord Holland. Wij zijn een dienstverlenende organisatie waarin de klant centraal staat en de medewerkers tot taak hebben een persoonlijke waarde toe te voegen aan alle facetten van onze bedrijfsvoering.

Stages
Stage lopen bij Dekkerautogroep behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk voor stageplekken bij vacatures.

Open sollicitaties
Ons bedrijf draait op gemotiveerde en goede opgeleide medewerkers. 

Bekijk onze vacatures

Duurzaam ondernemen behoort tot het kernbeleid van Dekkerautogroep. Het staat voor milieubewust denken vanuit de wetenschap dat zoeken naar milieuvriendelijke oplossingen ook een wezenlijke bijdrage kan leveren aan ons bedrijfsresultaat. Vanuit deze filosofie verankeren wij duurzaam ondernemen toekomstbestendig in onze organisatie.

Energiemanagement
Wij voeren een actief beleid om het energieverbruik in onze vestigingen terug te dringen. Wij zijn gevestigd in duurzame, moderne panden, waarin het energieverbruik aan banden wordt gelegd door een beleidsmatige fixatie op de verbruiksprofielen van de gebruikte apparatuur. Daarnaast zijn onze medewerkers principieel betrokken bij het proces van maximaal haalbare energiereducties.

Afvalmanagement
Onze schadewerkplaats in Alkmaar bezit het certificaat Erkend Duurzaam, het duurzaamheidskenmerk van de branche. Aan het voeren van deze erkenning worden hoge eisen gesteld op het gebied van bedrijfsvoering, energiebesparing, watergebruik, afvalstoffenmanagement en betrokkenheid van medewerkers.

Dekkerautogroep en Ford
Ford is in het jaarlijks uitgebrachte Best Global Brands Report uitgeroepen tot het groenste merk ter wereld. In dit rapport worden bedrijven op basis van een publieke ranking gerangschikt op milieu en duurzaamheid.

Ford innovaties voor een duurzame toekomst
Ford behoort tot de wereldleiders bij de ontwikkeling van geavanceerde technologie voor een duurzame toekomst. Ford kiest bewust niet voor één enkele technologie, maar ontwikkelt zich breed. Power of Choice noemen we dat. Ford is wereldwijd de op een na grootste aanbieder van ´Full Hybrid´ auto´s en zal in de komende jaren dit nog verder uitbreiden.
Sinds de oprichting is Dekkerautogroep uitgegroeid tot de succesvolle onderneming die we nu zijn. Dit hebben we bereikt door in alle facetten van onze dienstverlening een binding aan te gaan met klanten, medewerkers en leveranciers. 

Succes door samenwerking
Dekkerautogroep dankt haar succes mede aan de kwalitatieve Ford-producten, waarvoor kernwaarden als sterk, betrouwbaar, innovatief en competitief van toepassing zijn.
Succes danken we ook aan onze handelspartners met wie wij samenwerken om onze klanten het beste te leveren wat de markt te bieden heeft.

De toekomst start nu
Tijden veranderen en Dekkerautogroep verandert mee. Dagelijks worden er bakens verzet, soms met kleine stapjes en vaak bijna onzichtbaar, maar altijd met ons oog gericht op veranderende mobiliteitseisen in de toekomst.

Dekkerautogroep is een trots familiebedrijf en daarboven:
  • Klantgericht 
  • Dienstverlenend 
  • Meedenkend 
  • Oplossend 
  • Deskundig
  • Solide 
  • Toekomstgericht 
DAAROM DEKKERAUTOGROEP
Een blik in het verleden
De historie van Dekkerautogroep voert terug naar het jaar 1923 toen de vennootschap als een van de eerste in Nederland Official Forddealer werd. Het fundament van het autobedrijf werd echter al in 1907 gelegd toen Cor Steemeijer op 19 jarige leeftijd een rijwielfabriek annex fietsenmakerij opende aan de Oostzijde in Zaandam. Deze activiteit groeide uit tot een import- en assemblagebedrijf voor T-Fords. In 1918 werd een pand aan de Zeemanstraat in Zaandam aangekocht, waar tot 2015 nog de garage van Dekkerautogroep Zaandam was gevestigd.

Het perspectief van 1923
In 1923 is het vijf jaar geleden dat de eerste wereldoorlog in Europa woedde. Als belangrijkste handelspartner van Duitsland gaat de Nederlandse economie gebukt onder de diepe economische crisis die in dat land heerst. Op 2 november 1923 geeft de Duitse overheid de opdracht om een bankbiljet te drukken met een waarde van 100.000.000.000.000 mark, wat ongeveer overeenkomt met $ 320. De omstandigheden zijn bepaald niet rooskleurig voor het tot bloei brengen van een dealerbedrijf.

Directeur H.J. Dekker
In 1954 verschijnt de naam van H.J. Dekker, de huidige directeur/eigenaar, voor het eerst op de loonlijst van NV v/h C. Steemeijer. ‘Meneer Dekker’ begint als aankomend verkoper en ontpopt zich als een ambitieuze zakenman die met passie voor het vak zijn weg volgt naar de positie van algemeen directeur en grootaandeelhouder.

In die tijd vertegenwoordigt Steemeijer nog alle Ford producten, maar kort daarna wordt door Ford een herschikking opgelegd waarna het bedrijf dealer wordt voor de Engelse en Franse lijn en wordt het dochterbedrijf aan de Westzijde in Zaandam dealer van de Duitse en Amerikaanse Fords. Dit onderscheid duurt tot 1968 als de Franse lijn door Ford wordt verkocht aan Simca en Ford Engeland één wordt met het in Keulen gevestigde Ford Werke GmbH. Het is een tijd van integratie en schaalvergroting, een proces dat tot op de dag van vandaag nog gaande is.

Uitbreiden en doorpakken
Begin jaren tachtig van de vorige eeuw belandt Nederland in een diepe economische recessie. Kennelijk is dat een wind waarbij stuurman Dekker zijn schip goed op koers weet te houden. Het bedrijf neemt de Alkmaarse Ford dealer Willem Schmidt over en weet het bedrijf al snel tot nieuwe bloei te brengen. In 1994 worden de Alkmaarse activiteiten ondergebracht in een nieuw pand aan de Hertog Aalbrechtweg, waar ook de hoofdzetel van het concern wordt gevestigd.

Daarmee is de basis gelegd voor de huidige omvang van Dekkerautogroep . Na een korte stabilisatie in de negentiger jaren worden in het nieuwe millennium vestigingen in Purmerend,  Den Helder en Zwaag aan het concern toegevoegd. In 2020 is Volendam hieraan toegevoegd. Met nu zeven vestigingen in Noord Holland, een professioneel schadebedrijf en een eigen lease-en verzekeringsbedrijf behoort Dekkerautogroep nu tot de grootste Ford Agents in Nederland.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact