Acties

Ford Puma
Onze Ford Puma aanbieding. Bekijk hier onze Ford Puma acties!
Ford Focus
Onze Ford Focus aanbieding: Bekijk hier onze Ford Focus acties!
Ford Transit Courier aanbieding
Bekijk hier onze Ford Transit Courier aanbiedingen!
Ford Transit actie
Bekijk hier onze Ford Transit aanbieding!
Gratis Pechhulp
Kom je langs voor een onderhoudsbeurt?

Dan kun je daarna rekenen op gratis pechhulpservice in heel Europa. Dit betekent hulp ter plekke, alternatief vervoer, een vervangende auto of zelfs accommodatie voor een overnachting als dat nodig is. Dat geeft een gerust gevoel.

Je kunt zeven dagen per week, 365 dagen per jaar, bij een ongeval of pech rekenen op hulp van Ford Assistance. Waar je ook bent in Nederland of Europa, wordt je voertuig ter plekke gerepareerd of gesleept.Als de reparatie niet op dezelfde dag uitgevoerd kan worden, kun je kiezen uit:Een vervangende auto voor maximum twee werkdagen.  Het voortzetten van je reis met openbaar vervoer tegen een redelijke vergoeding.             Maximaal drie nachten in een hotel terwijl de reparatie wordt uitgevoerd, tot maximaal 100 euro (excl. btw, incl. ontbijt) per persoon, per nacht (alleen van toepassing als je op meer dan 80 km afstand van je woning pech hebt).                                                                                                                                                    Repatriëring van je voertuig als je in het buitenland pech hebt en de reparatie langer dan vijf werkdagen duurt.

Voor Ford Assistance Pechhulpservice bel je naar het nummer +31(0)70-7703777

Ford Assistance is beschikbaar voor alle nieuwe Ford-voertuigen van de datum van de eerste registratie tot de eerste onderhoudsbeurt . (Raadpleeg de gebruikershandleiding van je voertuig om de onderhoudsintervallen te controleren).

 

Nu 20% korting op vloermatten

 

Zijn jouw vloermatten toe aan vervanging na de winter? Want sneeuw, regen en pekel zorgen voor extra slijtage en kunnen schimmel en nare geurtjes veroorzaken. Kom daarom langs voor extra voordelige nieuwe vloermatten: ze zijn slijtvast en glijden niet, zodat je ongehinderd bij de pedalen kunt.

Je kunt kiezen voor onze standaard vloermatten van robuuste kwaliteit. Wil je een meer luxe uitstraling? Dan zijn onze premium velours matten iets voor jou. En wil je matten die tegen een stootje kunnen, kies dan voor de elastische all-weather vloermatten van synthetisch rubber.

Je krijg nu 20% korting op de genoemde adviesprijzen.

Ford Ruitenwissers vanaf slechts €29,-

 

Je rijdt veiliger met goed zicht op de weg. Maar regen, stof en insecten op je voorruit helpen niet mee. Zijn jouw ruitenwissers daar nog voldoende tegen opgewassen? Want voor een schone voorruit is het verstandig om ze elk jaar te vervangen.

Nieuwe ruitenwissers al vanaf € 29,-
Ruitenwissers werken pas echt goed als ze naadloos op de ruit aansluiten. Daarom selecteren wij ze speciaal voor jouw Ford. Je hebt al nieuwe Ford Economy ruitenwissers vanaf € 29,- en ze zijn zo gemonteerd.

 

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact