Gratis Airco controle

Gratis Airco Controle
Gratis Airco Controle. Normaal € 19,95
 
Een airco in uw auto die goed werkt is wel zo aangenaam. Voor uw airco wordt geen preventief onderhoud voorgeschreven. Toch is het aan te raden om de airco-installatie periodiek te laten controleren op een goede werking. Voorkom dure reparaties en maak gebruik van deze gratis airco check! 

Een goede airco zorgt er voor dat je dat u fris achter het stuur zit. Twijfel je of uw airco nog goed werkt? Kom dan bij ons langs voor een gratis airco check! 

Meer Airco Onderhoud
Airco Reiniging.
Heb je last van een onaangename geur uit de ventilatieroosters van jouw auto als jij de airco aanzet? Kies dan voor Airco Reiniging en laat jouw airco reinigen. Wij raden je aan om de airco eens per jaar te laten reinigen. Hiermee vertraagt en verminder je de aangroei van nieuwe bacteriën en schimmels in de airco. De vulling betreft R134A. 

Airco Service Beurt. 
Zelfs een goedwerkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. Het gevolg is dat de koelcapaciteit van uw airco minder wordt, waardoor de temperatuur in de auto steeds langzamer daalt. Zorg dat je met een goed gevulde airco rijdt en kies voor een Airco Service Beurt. Ook controleren wij de belangrijkste componenten op eventuele lekkage, slijtage en vuilvorming. 

Airco Combi Beurt.
Heb je het idee dat uw airco niet alleen slecht koelt maar ook onaangename luchtjes achterlaat? Kies dan voor onze uitgebreide Airco Combi Beurt (zowel reiniging als een servicebeurt). Wij zorgen dat je optimaal kunt genieten van een frisse airco zodat je koel en fris op pad kunt! De vulling betreft R134A. 

Airco Tips
✓ Zet de airco minstens één keer per week 10 minuten aan. Dit voorkomt lekkages en nare luchtjes.
✓ Zet de airco niet te koud. Zorg dat het verschil met de buitentemperatuur niet groter is dan 6 graden.
✓ Zet voor vertrek kort de deuren of ramen open, zodat de meeste warmte verdwenen is. 
✓ Zorg ervoor dat u 5 minuten voor aankomst van bestemming de airco uit zet. Dit voorkomt nare luchtjes.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact